Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyJihovýchodní Ix, Praha - Záběhlice

Jihovýchodní Ix, Praha - ZáběhliceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné34 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Byt 3KK, 83,4 m2 v přízemí. Sklep ANO. Zahrada ANO. Parkování ANO. Pergola/zahradní terasa ANO. Děti ANO. Balkon NE. Nastěhování možné od 1.1.2022

-----------

Nadstandardně zrekonstruovaný byt 3KK, 83,4 m2 v přízemí rodinného domu. Zahrada a velká pergola s posezením a grilem, 1 x parkovací místo na zahradě (brána s dálkovým ovládáním), další bezproblémové parkování před domem. Na zahradě k dispozici dětské herní prvky. Vhodné pro rodiny s dětmi. Sklepní kóje 7 m2. Předsíň, WC, koupelna - podlahové vytápění. Ložnice, pokoj (dětský/kancelář), obývací pokoj s kuchyňským koutem - krásné dubové parkety. V bytě se nachází - pračka se sušičkou, lednice, trouba se samočištěním, indukční varná deska, mikrovlnka, myčka, vše zn. Elektrolux. V předsíni jsou vestavěné skříně. Další VYBAVENÍ BYTU NA FOTOGRAFIÍCH JE POUZE ILUSTRATIVNÍ. V bytě je nucené větrání s rekuperací vzduchu, zabezpečující nepřetržité větrání, které je v dnešní době obzvlášť důležité. Vhodné pro alergiky a astmatiky - vzduch prochází speciálními filtry. Ochrana pláště domu, oken a pohybu v bytě alarmem. Požární čidla. Výborná dopravní dostupnost, metro C Roztyly 10 min. chůze nebo 1 zastávka autobusem (zastávka 150 m od domu). Nastěhování možné od 1.1.2022.

----------

Pronájem nadstandardně zrekonstruovaného, částečně vybaveného bytu v přízemí rodinného domu v klidné a žádané lokalitě Starého Spořilova, který vznikl jako rozsáhlý projekt zahradního města ve 30. letech minulého století s charakteristickým urbanismem a architekturou své doby. Dům o 3 bytových jednotkách prošel kompletní rekonstrukcí s cílem zpříjemnit bydlení a minimalizovat jeho provozní náklady. Až 80% elektřiny dodává fotovoltaický systém s bateriemi instalován na střeše domu a pergole. Je využita rekuperace vzduchu a solární kolektory na ohřev teplé vody. Energetická náročnost budovy „B+“.

Byt má dispozici 3+kk, 83,4 m2. V bytě se nachází předsíň s vestavěnými skříněmi, samostatné WC s umyvadlem. Koupelna vybavena vanou, sprchou s termostatickou baterií, velkým umyvadlem a další toaletou. Vstup do koupelny je z předsíně a ložnice. V koupelně je pračka a sušička. V bytě je dále ložnice a prostorný obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou. Všechny spotřebiče v bytě jsou zn. Elektrolux a Bosh - energetická náročnost A +++. Další VYBAVENÍ BYTU NA FOTOGRAFIÍCH JE POUZE ILUSTRATIVNÍ. Poslední pokoj může být využit jako pokoj pro hosty, dětský, či prostorná pracovna. V předsíni, koupelně a WC je dlažba s podlahovým vytápěním. V ostatních pokojích dubové parkety.

V bytě je použito nucené větrání s rekuperací vzduchu, zabezpečující nepřetržité větrání, které je v dnešní době obzvlášť důležité. Okna jsou samozřejmě všechna běžně otvíratelná, takže zůstává možnost větrat i klasicky. Neustálý přísun čistého vzduch prochází do bytu přes speciální filtry, což je vynikající pro alergiky či astmatiky. V době jara a léta minimalizuje tento způsob větrání jakékoliv problémy s alergiemi. Majitel domu je alergik na pyl, prach a srst zvířat a dbá tedy na čistotu a pravidelnou výměnu filtrů.

Byt je vybaven samostatným alarmem, hlídajícím plášť budovy v noci, dále pohyb v bytě a rozbití oken, kdy je uživatel mimo dům. Alarm umožňuje hlídat i další až 3 automobily. Samozřejmostí je požární čidlo. K bytu je prostorný sklep se samostatným vchodem, taktéž vybavený alarmem. Sklepní kóje k bytu má výměru 7 m2. V dalších prostorách sklepa je technické vybavení domu a potřeby pro zahradu, např. gril.

K dispozici je 1 parkovací místo na pozemku u domu (vrata na dálkové ovládání). Další možnosti parkování jsou bezproblémové před domem a v nejbližším okolí. Nejsou zde modré zóny. K využití obyvatel domu je udržovaná zahrada s dětskými herními prvky, s venkovní velkou atypickou pergolou, posezením a barem. Vhodné pro rodiče s dítětem/dětmi. V pergole je k dispozici dřez, minilednice, elektřina, možné chlazení.

Poplatky za elektřinu, teplo, teplou vodu a odpad jsou okolo 5,5 tis. Kč měsíčně. Tuto nižší cenu ovlivňuje fototermika a fotovoltaika na střeše objektu. Poplatky jsou dlouhodobě ověřeny pro 3 - 4 člennou rodinu. Internet vč. TV (O2) dle vlastní potřeby a nastavení. Údržba zahrady a úklid společných prostor je v základní ceně. Lokalita se nachází v trojúhelníku základních dopravních spojení Prahy a zbytku ČR. Bus na metro a další směry je 150 m od domu, stanice metra C Roztyly pak 10 min. chůze. V lokalitě je kompletní občanská vybavenost. Je vyžadována kauce 50 tis. Kč. Byt k dispozici od 1.1.2022.

A high-standard renovated flat 3+kk (83,4 m2) on the ground floor of a brick stylish villa from 1930´s. Garden with garden sitting and grill, children playground. One parking place on private estate (remote control gate), further parking possibilities in front of the house (no blue zones, no limitation). Cellar 7 m2, additional space for bicycles.

Entry vestibule (with large wardrobes), separated WC, bathroom with WC – all under floor heating. Bedroom, second room (children room/guest room/office), living room with fully equipped kitchen – beautiful oak parquet floor. Washing machine with dryer, fridge, pyrolytic oven, induction cooktop, microwave oven, dishwasher, all Electrolux.

Forced ventilation with recovery system. Advantageous for allergic or asthmatic people – special filter cleared air (no smoking flat, no pets). Traditional ventilation possible (all windows openable), Heating controlled by thermostat. Alarm system, fire sensors.

There is a cosy maintained garden disponible, with a garden sitting in an atypic wooden pergola, equipped with electricity, kitchen sink and mini fridge. Suitable also for families with children, playground elements at disposal.

Monthly payment for utilities such as heating, electricity, hot/cold water and waste is around 5 thousand CZK (for a family of 4 members), breakdown once a year based on real consumption. Internet and TV (provider O2) according individual needs. Garden maintenance and cleaning of common space included already in monthly rent.

Located in a pleasant residential quarter with preserved architectonical concept of a garden city from 1930´s. Perfect availability, metro C Roztyly 10 minutes walking or a bus stop (150 m from house).

Available from 1.1.2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu633593
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Předzahrádka 400 m²
Terasa
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Pahorkem
🚶 188 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚶 806 m (10 min)
Obchod
🚶 833 m (10 min)
BankaČSOB Hlavni
🚶 819 m (10 min)
RestauraceBalounova restaurace U břízy
🚶 685 m (8 min)
LékárnaStarochodovská
🚘 1 816 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Jižní Ⅳ
🚶 637 m (8 min)
Mateřská školaSpořilovská mateřská škola
🚶 730 m (9 min)
SportovištěCurling aréna Praha Roztyly
🚘 1 456 m (3 min)
Hřiště
🚶 528 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.