Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyPreslova, Praha - Smíchov

Preslova, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby3 598 Kč
+ Vratná kauce56 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím moderní luxusní byt o dispozici 3+kk, dokončený v roce 2018. Celý dům je po rekonstrukci včetně nového výtahu, samotný byt je ve čtvrtém poschodí (z pěti). Nachází se v těsné blízkosti nákupního centra Nový Smíchov a metra Anděl, zastávka MHD Zborovská je jen pár metrů od domu. Jde o vynikající lokalitu s výborným dopravním spojením, pěší vzdáleností do centra, veškerou občanskou vybaveností a množstvím klidových zón (Portheimka, Diezenhoferovy sady,...) v bezprostřední blízkosti.

Na vstupní chodbu s úložným prostorem navazuje prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou, jídelním koutem a přístupem na prostornou terasu orientovanou do klidného vnitrobloku (plocha bytu, 97 metrů čtverečních, výměru terasy nezahrnuje).

V kuchyňské lince je lednička, sklokeramická deska, multifunkční trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí a další běžné vybavení, včetně dostatku nádobí a příborů. Jídelní stůl je dimenzován pro šest osob.

Obývací pokoj má vlastní samostatnou klimatizaci, stejně jako obě ložnice. Je v něm mj. kožená sedací souprava Natuzzi s křeslem a stolky, 55"TV napojená na DVBT i vlastní satelit a HiFi soupravu připojitelnou přes bluetooth. Bezdrátový internet i kabel UPC jsou připraveny k aktivaci.

Každá ze dvou samostatných, neprůchodných ložnicí má tři lůžka - dvoupostel 180x200 cm s úložným prostorem a samostatnou postel 90x200 cm, což umožňuje variabilní spánek pro dvojici i jednotlivce. Vystěhování jednoho z dvojlůžek (uvolnění prostoru pro psací stůl ap.) připadá v úvahu jen u pronájmů delších než rok. Ložnice jsou navíc vybaveny elektricky posuvnými roletami pro úplné zatemnění a elektricky je ovládáno také větrání a otvírání oken.

V první koupelně je hydromasážní vířivá vana a WC s bidetovou sprškou, ve druhé koupelně je sprchový kout a samostatná infa-sauna, navíc má byt ještě druhé samostatné WC s bidetovou sprškou.

Pračka se sušičkou jsou umístěny v bytě samostatně ve výklenku. Přímo před vstupem do bytu je nájemcům k dispozici uzamykatelná komora s regály, namísto sklepa.

Jako přímý majitel mám zájem na dlouhodobé podnájemní smlouvě, minimálně 1 rok, jasná preference nekuřáků bez domácích zvířat. Případné prohlídky vážných zájemců až po předchozí dohodě.

Pokud nedojde k přepisu energií, zvýší se záloha na služby o zálohu na plyn a elektřinu, cca 3.000 Kč/měsíc.

For long-term rent I offer a modern luxury apartment with a layout of 3 + kk, completed in 2018. The whole house is after reconstruction, including a new elevator, the apartment itself is on the fourth floor (out of five). Located close to the Nový Smíchov shopping center and the Anděl metro station, the Zborovská public transport stop is only a few meters from the house. It is an excellent location with excellent transport links, walking distance to the center, all amenities and many quiet zones (Portheimka, Diezenhoferovy sady, ...) in the immediate vicinity.

The entrance hall with storage space is followed by a spacious living room with kitchen, dining area and access to a spacious terrace facing a quiet courtyard (apartment area 97 square meters does not include terrace area).

The kitchen has a refrigerator, ceramic hob, multifunction oven, microwave, dishwasher and other common equipment, including plenty of dishes and cutlery. The dining table is designed for six people.

The living room has its own separate air conditioning, as well as both bedrooms. It includes a Natuzzi leather sofa with armchair and tables, 55 "TV connected to DVBT and its own satellite and HiFi set connectable via Bluetooth. Wireless internet or cable internet are ready for activation.

Each of the two separate, impassable bedrooms has three beds - a double bed 180x200 cm with storage space and a single bed 90x200 cm, which allows variable sleep for couples and individuals. The eviction of one of the double beds (freeing up space for a desk etc.) is possible for rentals longer than a year only. In addition, the bedrooms are equipped with electrically sliding blinds for complete blackout. Ventilation and window opening are also electrically controlled.

The first bathroom has a hydromassage whirlpool tub and toilet with bidet shower, the second bathroom has a shower and separate infa-sauna. In addition, the apartment has a second separate toilet with bidet shower.

Washing machine and dryer are located in the apartment separately in a niche. Directly before entering the apartment, tenants have a lockable chamber with shelves, instead of a cellar.

As a direct owner, I am interested in a long-term sublease, at least 1 year, with a clear preference for non-smokers without pets. Possible tours for serious applicants only by prior arrangement.

If there is no rewriting of energy, the deposit for services will be increased by a deposit for gas and electricity, approximately CZK 3,000 / month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640409
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha97
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 0 minut pěšky
Terasa
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDZborovská
🚶 40 m (0 min)
PoštaPraha 5
🚶 403 m (5 min)
ObchodBoulangerie de Paris
🚶 22 m (0 min)
BankaModrá pyramida
🚶 193 m (2 min)
RestauraceSmíchovský radniční sklípek
🚶 18 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 294 m (4 min)
Škola
🚶 499 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 1 677 m (4 min)
SportovištěErpet
🚘 1 539 m (4 min)
HřištěTime Out
🚶 649 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.