Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyHausmannova, Praha - Modřany

Hausmannova, Praha - ModřanyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Pronajmu zrekonstruovaný a plně vybavený byt 2+kk s lodžií a šatnou

Byt v osobním vlastnictví o celkové výměře 46 m2 je svou dispozicí 2+kk. K ložnici přísluší lodžie a šatna o rozměrech 1,4 x 1,6m.

Bytový dům je panelový přibližně z roku 1980 a je po rekonstrukci, vč. plastových oken a zateplení. Byt samotný se nachází ve zvýšeném přízemí a jeho kompletní rekonstrukce se datuje do roku 2018. Je kompletně vybaven spotřebiči a nábytkem, v koupelně zařizovacími předměty, sprchovým koutem, pračkou, v kuchyni horkovzdušnou troubou, varnou indukční deskou, granitovým dřezem BLANCO, mikrovlnnou troubou, myčkou a lednicí. Samozřejmostí je stůl a 2 židle, k dispozici i rozkládací pohovka. V ložnici dvoulůžková postel, skříň, v šatně komoda, stejně jako ve vstupní chodbě, která se dá případně využít i jako malá pracovna. Bezpečnostní dveře vedou z bytu do prostorné společné chodby s dalšími dvěma byty. I tato chodba je uzavřena ještě jedněmi dveřmi.

Vytápění bytu je centrální, pomocí klasických radiátorů, trouba je elektrická, plyn do bytu není zaveden, není potřeba. Anténní zásuvka k dispozici, možností je i zřízení připojení kabelové TV, případně internetu. Spotřeba energií rodiny s jedním malým dítětem za rok 2019 byla cca 40.000Kč/rok.

Lokalitou je byt umístěn v Modřanech na ulici Hausmannova hned vedle zastávky MHD. Vchod je z ulice Hausmannova, na hlavní ulici s autobusy jsou okna kuchyně/obývacího pokoje a vstupní chodby. Tyto pokoje jsou orientovány na západ. Ložnice je směrem na východ. Do pěti minut od bytu je nákupní centrum Kaufland, Billa, Rossmann, DM drogerie, množství restaurací, školka, škola, poliklinika Modřany. Kousek je do Modřanské rokle, lesoparku Kamýk se zookoutkem i na cyklostezku podél Vltavy. Autobusem se jednoduše dostanete na metro C- Kačerov i B - Smíchov, oboje cca 15 minut.

Cena za pronájem je 14.000 Kč / měsíc + vyúčtovatelné poplatky za energie placené zálohově měsíčně v hodnotě 3.500 Kč. Kauce v hodnotě dvou měsíčních nájmů – 28.000 Kč.

Byt je připraven k nastěhování, ideálně na dlouhodobý pronájem.

Renovated and fully equipped apartment 2 + kk with loggia and dressing room to rent

The privately owned apartment with a total area of 46 m2 is 2 + kk. The bedroom has a loggia and a dressing room (1.4 x 1.6 m).

The apartment building is prefabricated from about 1980 and is after reconstruction, incl. plastic windows and insulation. The apartment itself is located on the ground floor and its complete reconstruction dates to 2018. It is fully equipped with appliances and furniture, bathroom fixtures, shower, washing machine, hot air oven in the kitchen, induction heater, BLANCO granite sink, microwave oven, dishwasher and refrigerator. There is a table and 2 chairs and also a sofa bed in the kitchen. In the bedroom there is a double bed, wardrobe, in the dressing room chest of drawers, as well as in the entrance hall, which can be eventually used as a small study room. Security doors lead from the apartment to a spacious common hallway with two other apartments. This corridor is also closed by another door.

The heating of the apartment is central, using classic radiators, the oven is electric, gas is not installed in the apartment, there is no need. Antenna socket is available so it is also possible to set up a cable TV or internet connection. The energy consumption of a family with one small child in 2019 was approximately CZK 40,000 / year.

The location of the apartment is in Modřany on Hausmannova Street next to a public transport stop. The entrance is from Hausmannova street. On the side of the main street with buses there are kitchen / living room windows and an entrance hall. These rooms are facing to the West. The bedroom is facing East. Within five minutes from the apartment there is a shopping center Kaufland, Billa, Rossmann, DM drugstore, many restaurants, kindergarten, school, clinic Modřany. It is also close to Modřanská rokle, the Kamýk forest park with a zoo corner and the cycle path along the Vltava river. By bus you can easily get to the metro C- Kačerov and B - Smíchov, both about 15 minutes.

The rental price is CZK 15,000 / month + billable energy fees paid in advance in the amount of CZK 3,500. Security deposit in the amount of two monthly rents - CZK 30,000.

The apartment is ready to move in, ideal for long-term rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu642085
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 2. 2021
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Lodžie

V okolí nemovitosti najdete

MHDDružná
🚶 96 m (1 min)
PoštaPraha 412
🚶 818 m (10 min)
ObchodKaufland
🚶 288 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 719 m (9 min)
RestauraceBerounka
🚶 733 m (9 min)
LékárnaScarabeus
🚶 744 m (9 min)
ŠkolaRakouské gymnázium v Praze
🚶 314 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 348 m (4 min)
Sportoviště
🚘 2 065 m (4 min)
Hřiště
🚶 423 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.