Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyKaprova, Praha - Staré Město

Kaprova, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné28 900 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Krásný slunný a tichý byt po rekonstrukci s úchvatným výhledem na chrám sv. Mikuláše na Staroměstském náměstí a na staroměstské věže. Nelze na krátkodobé pronájmy. Zavolejte mi na 776 10 99 78 a já vám ráda byt ukáži. Velký obývák s výhledy, 2 neprůchozí ložnice, reprezentativní hala, zvlášť WC a koupelna, komora, kuchyně, myčka, keramická deska s troubou, lednice, pračka, internet, bezpečnostní dveře. Byt je částečně zařízený stylovým nábytkem - lze odzařídit. V těsné blízkosti je stanice metra Staroměstská, pošta, potraviny otevřené 7 dnů v týdnu, Rudolfinum a Staroměstské náměstí. Byt je velmi tichý, neboť se nachází v 5.patře. Nový výtah.

Luxory flat in the Old Town, with the view at St. Nicolas Church at the Old Town Square. Long term Lease only. Call me for a visit 00420 776 10 99 78.

Renovated, situated at the 5th floor in Kaprova street, gorgeous view, next to the metro station Staroměstská, near shops, restaurants and theatres, antique chandeliers, parquets, art nouveau tiles, spacious living, two bedrooms, big entrance with a great mirror, fully equipped kitchen, TV+satellite, bathroom, toilette, storage room, security entrance door, new lift. Partly furnished, but if you wish, we can remove the furniture.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu111569
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.