Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyMánesová, Praha - Vinohrady

Mánesová, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmeme krásný prostorný byt v přízemí v tiché ulici na Vinohradech. Byt je po rekonstrukci. Kuchyně je vybavená novou kuchyňskou linkou se zabudovaným plynovým sporákem, elektrickou troubou, digestoří, myčkou a dřezem. Podlahy v pokojích jsou parketové, na chodbě dlažba. Pokoje jsou průchozí a na oknech jsou mříže. Koupelna je společná s WC.

Cena je kalkulována: 12.000 Kč nájemné + 2.000 Kč poplatky za služby v domě (vodné, stočné, odpad atd.) + elektřina a plyn.

Velmi dobrá dostupnost MHD a parku Riegrovy sady. (nemáme zájem spolupracovat s realitní kanceláří).

Byt je volný ihned.

Nice apartment in a quiet street for rent. The apartment is after reconstruction. The kitchen is equipped with a new kitchen unit with integrated gas stove, dishwasher, digester and kitchen cabinet. There is a parquet and paving on the floor. Cloth blinds on the windows. Bathroom (bathtub) and toilet are in common space. The apartment is available immediately.

The price shall be calculated as follows: 12.000 CZK (Rent) + 2.000 CZK (Services - water, sewerage water, waste, etc.) + electricity and gas. Very good public city transport accessibility. (We do not cooperate with real estate offices)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu114489
Dispozice3+1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoNevybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.