Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyOcelářská, Praha - Vysočany

Ocelářská, Praha - VysočanyVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 350 Kč


Nabízím k pronájmu plně zařízený dizajnový luxusní byt o rozloze 60 m2 v druhém nadzemním podlaží novostavby s výtahem v Praze 9 - Vysočany s výbornou dopravní dostupností. Byt je vzdálen jen dvě minuty chůze od zastávky metra Českomoravská na lince B a zastávky tramvají (8, 25, 16, 52, 54) a autobusů (151, 158, 375).

Byt je kompletně zařízený, k dispozici je luxusní kuchyňská linka s myčkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou, mikrovlnkou, digestořem a velkou lednicí. Koupelna s vyhřívanou podlahou, dvěma umývadly a vanou se sprchou, kompletně zařízený obývací pokoj s LCD TV a ložnice taktéž s LCD TV, satelitní přijímač a wifi router. K dispozici je rovněž samostatné WC s vlastním umyvadlem a pračka se sušičkou. Na podlahách je kvalitní dřevěná podlaha, okna jsou francouzská dřevěná. V bytě je přípojka na společnou televizní anténu, satelit 23,5°E Astra 3B (přenechám 2x kartu od Skylink), pevnou linku a internet (internet je v bytě zaveden, možnost převzít připojení za 424,- Kč / měsíc). V docházkové vzdálenosti jsou dvě velká nákupní centra (Harfa a Fénix) a kompletní vybavenost (Česká Pošta, banky, sportovní centrum, nemocnice, lékárny, školy, školky, nová cyklostezka při Rokytce...atd.). Bytový dům vyhrál ocenění "Best Of Reality 2008".

Byt je dostupný k nastěhování od 1.3.2016. Při rychlém jednání možná sleva z nájmu.

Měsíční cena nájmu je 13500,- Kč + 3350,- Kč zúčtovatelné poplatky + 780,- Kč zúčtovatelná elektřina. V ceně měsíčního nájmu je dále k dispozici sklep o rozloze 1m2, vinný sklep s celoročně udržovanou teplotou, a jako bonus parkovací stání formou liftu v druhém podzemním podlaží. Požaduji jednou vratnou kauci (jistinu) ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně poplatků ve výši 17630,- Kč.

Adresa: Ocelářská 344/10, Praha 9, 190 03.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu129174
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.