Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 88 m² bez realitkyOstrovského, Praha - Smíchov

Ostrovského, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi pěkný, světlý byt 3+1 v 1.patře bez výtahu na Smíchově. Byt nabízí 2 ložnice, obývací pokoj, komoru a samostatnou kuchyni vybavenou lednicí, mrazničkou, varnou deskou, troubou, myčkou a mikrovlnkou. Koupelna s rohovou vanou a pračkou, toaleta je zvlášť. Na podlahách jsou parkety, koberce a dlažba. V bytě jsou dvoje kachlová dekorační kamna. K bytu náleží sklep. Byt se pronajímá jinak jako nezařízený, foto jsou ilustrační.

Nachází se v lokalitě s plnou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. 3 minuty volnou chůzí od domu je kulturní a obchodní centrum - multikina, obchody, restaurace + autobusové nádraží, metro B - Anděl, park Mrazovka a další parky v okolí. Byt je k dispozici od 01.07.2011. Poplatky zvlášť (plyn, elektrika, internet) přibližně 4000 Kč-měs. - vyúčtování podle spotřeby. Dodavatelské smlouvy na energie budou vedeny na nájemce.

I offer for rent this very nice bright two bedroom apartment on the 1st floor of the brick house after renovation (2008) without elevator in Smíchov. The apartment is fully furnished and offers two bedrooms, living room, utility room and separate kitchen equipped with fridge, freezer, ceramic hob, oven, dishwasher and microwave. Bathroom with corner bath and washing machine, toilet is separately. On the floor are parquets, carpets and tiles. There are two decorative tiled stoves. The cellar. The apartment is situated in a locality with full civic amenities and excellent transport links. There is a winter stadium for the public, 3 minutes walk from the house is the cultural and commercial center - a multiplex cinema, shops, restaurants and bus station + metro B - Andel. The apartment is available from the beginning of 01.07.2011.Utilities extra, approximately 3200 CZK-month. Wifi internet access in the appartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140246
Dispozice3+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha88
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.