Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 130 m² bez realitkyLadova, Praha - Nové Město

Ladova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné24 999 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní, rozlehlý, vzdušný a klidný mezonetový byt 3+kk s výhledem na Vyšehrad, Pražský Hrad a Petřín. Byt se nachází v centru Prahy, v klidné lokalitě u Palackého náměstí. Výborná dopravní dostupnost - na Václavské náměstí se dá dojít příjemnou procházkou za cca 10 minut. Zastávka metro B Karlovo náměstí je vzdálena cca 2 minuty pěšky, velmi blízko je také tramvajová zastávka Výtoň a Botanická zahrada. Byt je kompletně zařízený včetně kuchyně s troubou, lednicí, myčkou a kuchyňskými potřebami s nádobím apod. Obě ložnice ve spodním patře jsou plně vybaveny (manželskou postelí, nočními stolky a skříněmi). V bytě jsou dvě koupelny (ve spodní je vana se sprchou a WC). Ve vrchním patře je k dispozici obývací pokoj s pohovkou, dvoulůžkovou postelí, psacím stolem, TV a vstupem na slunnou terasu. Dále jsou ve vrchním patře skříně, druhá koupelna včetně pračky, sušičky, WC a bidetu. V bytě je spousta úložného prostoru a designového osvícení. Byt je nekuřácký, ale kouřit je možno na terase. K využívání vlastní rychlý bezdrátový internet. Veškerá občanská dostupnost - obchod s potravinami je přímo v domě, dále je poblíž Tesco expres a další. Mezonetový byt je k nastěhování od 1. července 2016. V případě zájmu či dotazů volejte na tel. 777590975 nebo 774729392.

Cena 24999 Kč + poplatky: bez parkování, včetně kuchyňských a domácích spotřebičů apod.

Cena 29999 Kč měsíčně + poplatky: včetně zařízení parkování a úklidu celého bytu dvakrát měsíčně. Dále včetně kuchyňských potřeb s nádobím, vysavačem, žehlícím prknem, žehličkou atd. Při této ceně Vám bude stačit si přivézt vlastní oblečení a nic jiného.

For rent a modern, large, aerial and quiet duplex apartment in 7th / 8th floor. Disposition is two bedrooms, dining room with kitchen, large living room and terrace. Beautiful view on Vysehrad, Prague castle and Petrin hill. The apartment is in the centre of Prague in a quite surrounding close to Palackeho square. Very well located close to subway - Metro yellow line B entrance Karlovo Namesti stop is about 2 minutes by walk. Furthermore tram stops Vyton, line 3, 17, 21, 52 and stop Botanicka Zahrada, line 18, 24, 53, 55 are around the corner as well. The apartment is well furnished including kitchen with an oven, fridge, dishwasher and kitchen appliances as well as dishes, glasses and so on. Both sleeping rooms are in the lower floor, fully furnished with king-size beds, wardrobes and night stands. There are two bathrooms in the apartment. The lower bathroom has a toilet and bathtub with shower. In the upper apartment, there is a large living room with a sofa, queen bed, desk, TV and entrance to a sunny terrace. Furthermore, there are closets, wardrobe, second bathroom including washing machine, dryer, toilet and a bidet. There is plenty of storage room in the apartment as well as some nice design illumination. It is a non smoking area, however smoking is allowed on the terrace. There is private quick wireless access throughout the whole apartment. There is a small grocery shop on the grand floor of the building. Tesco express and some other shops not far away at all. There are nice cafeterias and restaurants of all price categories in the surrounding. The apartment will be free from the 1st of July 2016. For more information, please call +420-774-804-749.

Price 24999 CZK + bills: excluding parking, including kitchen and household appliances etc.

Price 29999 CZK + bills: including parking possibility and cleaning of the apartment twice a month. Furthermore, including all you need (vacuum cleaner, iron, dishes, glasses, etc). Bring your cloths only, everything else will be here!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159118
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha130
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.