Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyU Pernštejnských, Praha - Nusle

U Pernštejnských, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Pronájem zrenovovaného příjemného bytu v Nuslích, 30m2, 2.patro,v blízkosti Nám. bratří Synků. Vybavení bytu: lednice, pračka, jednoduchá kuchyňská linka, vestavěný sklokeramický dvouvařič, prostorná šatní skříň a vestavěné police. Malá komora, úložný prostor nad vstupními dveřmi, koupelna s vanou a toaletou, nové třídílné okno. Na patře je balkón a k dispozici je dvůr a výtah. Skvělá dostupnost do centra (zastávka tram č. 11 a 6 2 minuty pěšky, 5 min na tram č. 18, 13, 24 a 7, zastávka Kloboučnická s řadou autobusů 4 minuty pěšky, Muzeum 10 min tramvají). Kompletní občanská vybavenost, klidná lokalita, v okolí řada parků, 15min pěšky Vyšehrad. Krásný výhled na Vinohrady, Vršovice a Žižkov, v popředí Vršovické nádraží. Prostorná místnost 20m2, čerstvě vymalováno, na zemi renovované parkety a dlažba. Byt je orientován na severovýchod, díky velkému oknu a výhledu je velmi světlý. Nájem 6900 Kč/měs. plus služby 1900 Kč (2900 Kč za 2 osoby) - obsahuje teplo, vodu, úklid a osvětl. spol. prostor, svoz odpadů. Převod elektroměru na nájemce (cca 400 Kč/měs). Preferuji dlouhodobobý pronájem (rok a více). Vratná kauce ve výši jednoho nájmu a služeb. Volný ihned.

Nice studio apartment of 30m2 for rent, near the centre, with nice view of Prague. Kitchen in a small hall, large living room, small storing room. Equipped with washing machine, fridge, bath, wardrobe, small glass-ceramic stove. Price 8800 CZK/month (inclusive). Electricity to be paid directly to el. company - about 400 CZK/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168562
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.