Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyK lesu, Praha - Kamýk

K lesu, Praha - KamýkVybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč


Byt v nové a moderní zástavbě " U Lesa".(pouze 50 bytů) V docházkové blízkosti jak mateřská, základní a střední škola.Poliklinika Modřany či Budějovická. Krčský, Libušský a Kunratický les v blízkosti. Velmi klidná a příjemná lokalita. Zcela zařízený, nový byt.Dřevěné podlahy. Ideální pro jednotlivce, či dvojici(max 2 osoby).Krytá garáž, sklep, v okolí domu společné prostory zeleně. Byt má dva velké balkony s grilem a sezením.Byt je plně vybaven(kuchyň, pračka, skříně,botník postel, sedačka, jídelní stůl, televize, koupelna s wc a vanou). Kauce ve výši dvou nájmů při podpisu smlouvy.

Flat in a new and modern built-up area "U Lesa." (Only 50 flats). There are kindergarten, elementary and middle škola in walking distance.Tree forests nearby. Very quiet and pleasant location. Fully furnished, new flat.Fooden floor. Ideal for individuals or pairs (max 2 persons). Covered garage, basement, common green areas around the house. The apartment has two large balconies with barbecue, table and outdooor sitting.Flat is fully equipped (kitchen, washing machine, wardrobes, shoe bed, sofa, dining table, TV, bathroom with toilet and bath). Deposit in the amount of rent upon signing of two contracts.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175201
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.