Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyPaříkova, Praha - Vysočany

Rezervováno
Paříkova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby6 300 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk z roku 2004 o velikosti 60,5m2 v ulici Paříkova na Praze 9 - Vysočany. Byt se nachází v 2. patře objektu rezidence Rubeška II. (recepce 24 hod denně, kamerový systém v celém areálu, bezpečnostní dveře, nadstadartní vybavení celého objektu) atd.. s výtahem.Vybavení bytu ve vysokém standartu, podlahy,koupelna,vybavená kuchyňská linka spotřebiči AEG atd.. Byt je zařízený částečně, pračka, kuchyňská linka a dvě šatní skříně. Budova cihlová, novostavba,vlasnictví osobní. K bytu patří garáž, která má dálkově ovládaná vrata. Byt je přímo na metru Vysočanská! Byt bude volný od 1.4.2017, pouze 3 předchozí nájemníci.

Poplatky byt: cca 4000,-kč

el. energie : dle spotřeby záloha 1.300,- kč

Poplatky garáž: cca 1000,-kč

Light and modern flat 2+kk in a new built development Rubeska from 2004 situated on 2nd floor with a lift in Parikova street, Prague 9 - Vysocany. 24hrs reception, CCTV in the whole house, security door etc. The flat is equipped with high quality equipment including floors, bathroom, kitchen unit with appliances AEG.The apartment is partly furnished with washing machine. There is an underground parking space with electronic access. All local amenities nearby. Metro line B Vysocanska is only 5mins walk from the apartment. Available from 1 th April 2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu179475
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.