Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKováků, Praha - Smíchov

Kováků, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt k pronájmu v cihl. domě 2kk/L 55m2 na Praze 5 Smíchov. Nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, nová dřevěná okna, patro na spaní, zděné jádro, oddělená koupelna s vanou od WC, na podlaze parkety v kombinaci s dlažbou. Orientace oken na V. Vytápění řešeno kamny WAW. K bytu náleží sklep. Nachází se v 2patře ze cihlového domu bez výtahu. Atraktivní lokalita, tichá ulice, 5min metro Anděl a OC Nový Smíchov. Parkování možné před domem. Poplatky cca 2500Kč měsíčně za elektřinu a plyn.

Flat for rent, 55m2, 2nd floor in Prague-Smichov. New kitchen with built-in appliances, new wooden windows, sleeping storey, toilette separated from bathroom, wooden floor. Windows oriented to the East. Individual heating with WAW (gas heating). Spacious cellar available for the tenant. Attractive location, silent street, 5min from underground Andel and shopping mall Novy Smichov. Parking in front of the house. Electricity and gas charges appr. 2500 CZK per month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189872
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.