Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyU Kublova, Praha - Podolí

U Kublova, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Podkrovní, prosluněný a prostorný byt, novostavba z roku 2006, klidná lokalita s výbornou dopravní dostupností do centra (tramvají na metro B, pěšky nebo busem na metro C a BB Centrum).

VOLNÝ OD DUBNA 2016

Byt o velikosti 4+1, 110.70 m2, MEZONET, terasa s výhledem na Vyšehrad, Vltavu, Hračany....

Vstup 2.NP, dlažba, předsíň s vestavěným botníkem a vstup do atelieru, dubové vnitřní schodiště do 3.p. Horní část stěny je prosklena a osvětluje denním světlem schodiště. Osvětlení atelieru je dáno odpoledním a večerním osluněním a 2 rozměrnými střešními okny. Vestavěná skříň je součástí vybavení.

Ve 3.NP. se vstoupí do haly - jídelny s prosklenou stěnou a střešními okny. Z haly je přístup do koupelny, kuchyně, obýváku a komory - šatny.

Terasa má vstup posuvnou 1/2 stěny haly směrem k městu a umožnuje tak v teplých časech spojení prostorů terasy a hahy - jídelny.

Plná koupelna, rohová vana s vířivkou 3 progr., sprcha, 2 umyvadla, tiché WC s vnitřním odsáváním, trvalé větrání komínem, podlahové topení, nábytek v závěsném provedení všech sanitárních předmětů. Větrání a osvětlení střešním oknem, nucené odsávání do komína. Umístění pračky řešeno v koupelně. Podlahové el. topení.

Plně vybavená kuchyně, tiché odsávání, drtič,.3 místa u jídel. pultu, podlahové el. topení. Výhled z kuchyně na město až k hradu.

Obývací pokoj, který navazuje na šatnu má půlkulatý výklenek se stupínek a půlkulatá okna, pohledové dřevo támy a kleštiny. Z obývacího pokoje, prosvětleného dvěmy střešnímy okny, s plovoucí podlahou je přístup do 2 ložnic a komory.

Komora je v dlažbě a obkladu a má předsíňku s umývadlem a závěsným WC.

Ložnice mají výšku stěny 0.8m z které přechází do šikminy. Každá má 3 střešní okna na 2 strany. Plovoucí podlahy. Další vybavení, viz. Vybavení všech bytů výše. Podlahové el. přitápění v kuchyni, hale a koupelně.

V tomto bytě navíc vlastní SAT anténa s přijímačem na stěně u kuchyně.

New flat built in 2006, quiet location with excellent public transport to the city center (by tram to underground B, by walk or bus to the underground C or BB Center).

FLAT IS AVAILABLE FROM APRIL 2016

Flat of a size 4+1, 110.70 m2, MEZONET, terrace with the view of Vyšehrad, Vltavu, Hračany....

Full description in English will be provided upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu207658
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.