Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 91 m² bez realitkyNa Havránce, Praha - Modřany

Na Havránce, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt zabírá celé 1. patro dvoupatrové vilky. Vilka se nachází v klidné lokalitě starých Modřan. Rychlé a pohodlné spojení do centra a dalších míst Prahy tramvají, autobusem nebo vlakem. Dva pokoje 22 m2 (podlaha parkety), dva pokojíčky cca 8 m2 (koberec) - všechny pokoje mají samostatné vstupy z chodby či z kuchyně. Kuchyň 16 m2, koupelna s vanou a záchodem a samostatné WC. V bytě je plynové etážové topení. Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka, skříně). Předinstalovány datové kabely. Byt po úplné rekonstrukci bude k nastěhování koncem září.Obrázky z bytu jsou ještě v době rekonstrukce.

A large flat on 2nd floor of a three-floor house in a quiet neighborhood of Praha-Modřany. Easy and quick transportation to the most parts of Prague by tram (No. 3 and 17), several bus lines and train. Two large rooms, and two small rooms - all with the direct access to the hall or kitchen. Bathroom with the bathtub and a water closet, and another separate water closet. Heating and hot water is provided by an independent gas burner. Available after the full remodeling in the end of September 2012. Internet cables are installed in the rooms. The owner speaks English.The attached pictures are yet before the final clean-up.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu209407
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.