Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyFinská, Praha - Vršovice

Finská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 2kk na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Byt je po kompletní rekonstrukci ve 4. patře, orientace na západ do klidného vnitrobloku, částečně vybaven nábytkem zn. Ikea, vestavěné patro, internet. V bytě zatím nikdo nebydlel. Dům po rekonstrukci, výtah. Vratná kauce 14.000,-. Cena je včetně poplatků, služby a voda 2700,-, elektřina 700,-, internet UPC a TV 600,-

Offer to rent a completely renovated, sunny apartment,50m2, on the 4th floor in beatiful renovated house. Disposition of 2kk apartment consists of a living room and a room with kitchen. Bathroom with bath is associated with toilet. The apartment is partial furnished. Internet access and cable television possible. ovy gardens. All amenities are nearby, while the street is relatively quiet.

Monthly rent is 10000, - CZK + 4 000, - CZK fees (eletricity, water, internet+television) Monthly rent is 10000, - CZK + 4 000, - CZK fees (fees of the house, eletricity, water, internet+television)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212178
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.