Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyKněžská luka, Praha - Žižkov

Kněžská luka, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Byt 3+kk s šatnou se nachází v posledním – 4. patře panelového domu s výtahem, v lokalitě Praha 3 – Žižkov. Plocha bytu: 81,25 m2, plocha sklepu: 5,3 m2. Byt je částečně vybaven (sedací souprava, malá obývací stěna, jídelní stůl, sporák, lednice, nová pračka, vstupní bezpečností protipožární dveře, možnost připojení k internetu).

K bytu je možné využívat uzavřený dvůr za domem. Dostupnost do centra MHD do 20 min, v okolí: bazén, nákupní zázemí, parky, škola, školky. Snadné parkování za domem.

3-rooms flat (2 bedrooms, living-room with open kitchen and dining area, walk-in). Situated in the 4th floor (the last one), with lift. Prague 3 – Žižkov. Size: flat: 81 m and cellar. 5m. Partly furnished (big sofa, dining table, cooker, fridge, new washing machine, safe entry door, possible access to internet).

Behind the house there is a closed green yard. 20 minutes far from city-center, 3 min. far from the tram station (Kněžská luka). Close to swimming pool, school, kindergarten, shops. Place for parking behind the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu220843
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.