Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyNa Neklance, Praha - Smíchov

Na Neklance, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Pronajmu zařízený byt 2+kk (41 m2) na Praze 5, ulice Na Neklance - rozhraní Smíchova a Radlic. Byt má velký neprůchozí obývací pokoj se sedačkou, stolkem, TV stolkem, knihovnou, šatní skříní a spacím koutem. V druhém, průchozím, pokoji je kuchyňský kout, jídelní stůl se židlemi a rozkládací pohovka. Kuchyň je vybavena lednicí, myčkou, indukční varnou deskou a multifunkční troubou. Koupelna je vybavena automatickou pračkou, velkým sprchovým koutem se sprchovým panelem, umyvadlem s komfortním zrcadlem a toaletou. K dispozici je společná televizní anténa a v ceně je ADSL internet. V předsíni je úložný policový systém a dlažba, v místnostech jsou dřevěné dubové podlahy. Součástí bytu je vyhrazené parkovací stání, umístěné v uzamykatelném dvoře domu (vjezd na dálkové ovládání) - zahrnuto v ceně pronájmu. Cca 1 min. chůze se nachází stanice tram č. 7 a 8 min. je stanice metra „B“ Smíchovské nádraží. V blízkém okolí jsou restaurace, základní obchody (potraviny, elektro, kadeřnictví, květiny), parky, plavecký bazén, tenis, mateřská školka, základní škola. Nákupní centrum Nový Smíchov je 2 stanice tram č. 7.

Byt se nachází v přízemí v činžovním domě po nové celkové rekonstrukci celého domu a je ve velmi dobrém stavu. Typ podlahy a materiál vnitřních dveří není vhodný pro chov domácích mazlíčků. K bytu patří i sklep v suterénu, do kterého jezdí výtah. Teplo a teplá voda je řešena lokální kotelnou pro celý dům (12 bytových jednotek). Jedná se o klidnou a tichou lokalitu.

Nice flat in very good condition in reconstructed apartment house, situated next to Prague center. Two stop from Andel centrum via tram no. 7.

The living room is furnished with bench, TV table, book case, wardrobe and sleeping. In the other room is kitchen (multifunction owen, dishwasher, induction plate and fridge), table with chairs and ottoman. Nice bathroom with washmachine, shower bath and toilet. ADSL intertnet is in the price. The locked parking spot is dedicated and in the price. The material of the floor and doors is not suitable for pets. There is a lot of restaurants in the neighbourhood, basic shops, parks and sport centrum (tennis, badminton, pool). The undeground stop line B - Smichovske nadrazi is approx. 8 mins. walk. The location is calm and restful.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224056
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 6. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKe Koulce
🚶 190 m (2 min)
PoštaPraha 55
🚶 726 m (9 min)
Obchod
🚶 250 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 1 284 m (2 min)
RestauraceBaldrian
🚶 187 m (2 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚶 193 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Radlická
🚶 803 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola Nad Laurovou
🚶 609 m (7 min)
SportovištěSmíchOFF
🚘 1 264 m (3 min)
Hřiště
🚶 615 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.