Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPsohlavců, Praha - Braník

Psohlavců, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu v prvním patře 6-ti panelového domu v Praze 4 Braník . Byt se skládá z obývacího pokoje spojeného s kuchyní, ložnice (pokoje jsou neprůchozí) a chodby se samostatnými vstupy do koupelny a wc. Je po kompletní rekonstrukci - zděné sociální zařízení, plastová okna, plouvoucí podlaha. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (mikrovlnná a elektrická trouba, myčka, plynová deska, lednice s mrazákem), dále je vybaven pračkou, vestavnými skříněmi, sedací souprava s úložným prostorem, komodou, stolem a židlemi. Jiné požadavky na vybavení dle dohody. Lze také využít sušárnu v domě. Byt lze připojit k UPC (HD TV a vysokorychlostní internet).

Dům, který je po celkové rekonstrukci (zateplen, nové podlahy na chodbách, vchodové dveře, výtah) se nachází v klidné lokalitě bohaté na zeleň (za domem je ovocný sad, les je vzdálen 12 min). V okolí je dobrá občanská vybavenost - Novodvorská Plaza, škola, školka, praktický lékař, zastávka autobusů vše do 5-ti minut. Dobře dostupná lokalita MHD (autobusem na metro C 10 min., metro B 15 min.)

Poplatky: za byt 2260,- Kč, za osobu 495,- Kč, (nasobí se počtem osob), plus zálohy za elektřinu a plyn.

Preferujeme dlouhodobý pronájem, který lze od 1.10.2014. Prohlídka bytu je možná po telefonické dohodě, REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLEJTE. V případě zájmu či dalších dotazů jsme k dispozici na tel. čísle 777 030 716.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu231156
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.