Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyNa Císařce, Praha - Smíchov

Na Císařce, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 850 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v rezidenci Císařka, která se nachází na rozhraní Hřebenek, Motola a Strahova v Praze 5, přímo pod parkem Ladronka, v klidné lokalitě mimo ruch velkoměsta.

Obývací pokoj je prostorný s plně vybaveným a dobře řešeným kuchyňským koutem (varná deska, digestoř, trouba, myčka, lednice a mrazák) a jižně orientovanou dřevěnou teráskou s předzahrádkou s výhledem do zeleně. Ložnice je zařízena vestavěnou skříní, knihovnou a manželskou postelí, chodba je zařízena vestavěnou skříní, vestavěným botníkem a komorou o rozloze 2,5m2.

Byt se nachází v 1. NP a náleží k němu jedno garážové stání. Dobré spojení do centra (autobus – 7 minut na Anděl) i na letiště, a klidná lokalita s několika parky (Ladronka, přírodní rezervace Skalka, Obora, Klamovka) umožňuje odpočinek a relaxaci, ale zároveň výbornou dostupnost. Poplatky bez elektřiny (cca 700Kč), roční vyúčtování. Vratná kauce ve výši dvou nájmů.

Možnost k nastěhování od 1.3.2019, prohlidky ihned. Kontakt 777262142. Realitní kanceláře prosím nevolat.

On offer for rent a modern flat 2+kk (built 2008) in residential area Cisarka, located in between Hrebenky, Motol and Strahov in Prague 5, right below Ladronka Park in quiet part of the city. Spacious living room is fully equipped with well designed built-in kitchen (electric hob, oven, dish washer, freezer, fridge) and it leads into a South orientated wooden terrace with a small garden overlooking the park. Bedroom has fitted wardrobe and bookcase, and a double bed. Entrance hall has another fitted wardrobe, fitted shoe cabinet and leads to a 2,5sqm storage room. The flat is situated on the 1st floor and has a garage parking. Great connection to city centre (7 minutes to Andel by bus) and to the airport, yet quite location with several parks (Ladronka, Skalka, Obora, Klamovka), make it enjoyable place to live. Utility cost excl. electricity (approx. 700Kc). Two months rent deposit. Available from 1 March. Contact 777262142.Real estate agents please save our time and do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu255689
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.