Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyJanského, Praha - Stodůlky

Janského, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby4 045 Kč


Přízemní byt (3 neprůchozí pokoje, kuchyně, chodba, koupelna a WC zvlášť) se zasklenou lodžií, přímo u Prokopského údolí. Částečně vybaven - lednice s mrazákem, kuchyňská linka s příslušenstvím, některé kusy nábytku, po domluvě můžeme poskytnout starší typ televize. Koupelna a záchod rekonstuováno.

V blízkém okolí Albert, DM, škola, fitness, lékařské středisko s lékárnou. Dobrá dostupnost MHD: metro Nové Butovice 9 min busem 235 nebo 7 min busem 211, metro Luka 5 min busem 174, metro Lužiny 15 min pěšky.

Platí se nájem 9500 + poplatky 4045 + energii a pojištění domácnosti si na své jméno zřizuje nájemník. Internet je možný přes UPC nebo telefonní linku. Nájem lze po 12 měsících prodloužit.

Ground floor flat with balcony (protected by removable windows), right next to Prokopske udoli. Easily accesible public transportation: subway Nové Butovice 9 min by bus 235 or 7 min by bus 211, subway Luka 5 min by bus 174, subway Lužiny 15 min walking. Some furniture, fridge with freezer, washing machine, kitchen equipement. Bathroom and toilet reconstructed.

We speak also English and French.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu30186
Dispozice3+1
Typ budovyPanel
Užitná plocha73
VybavenoČástečně

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.