Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 132 m² bez realitkyPuškinovo náměstí, Praha - Bubeneč

Puškinovo náměstí, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 900 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Majitel domu nabízí k pronájmu reprezentativní a velmi příjemný byt 4+1 po celkové rekonstrukci, o ploše 132m2, s okny do parku, v rezidenční čtvrti Praha 6 – Bubeneč (Arch. Stivo Vacek). Byt se nachází ve 2. patře klidného a udržovaného cihlového domu s výtahem. Jedná se o zajímavý byt s typickými prvorepublikovými prvky, především velkými okny, díky kterým je v bytě dostatek světla, s kazetovými stropy, s původními zdobenými dřevěnými zárubněmi a prosklenými dveřmi do jednotlivých místností. Byt se skládá ze vstupní prostorné haly, plně vybavené nové kuchyně, dvou neprůchozích a dvou průchozích pokojů, balkonu, koupelny se dvěma umyvadly, bidetem, vanou a WC. Součástí bytu je i velká průchozí šatna s vestavnými celostěnnými skříněmi. V bytě jsou převážně parkety, v kuchyni linoleum, šatna a 1 pokoj jsou vybaveny kobercem. Vstup do bytu jistí bezpečnostní dveře, byt je vybaven trezorem. Možnost připojit internet (v domě skříň UPC), telefon, PC síť je rozvedená po místnostech. Ohřev vody a vytápění zajišťuje vlastní domovní plynová kotelna. Parkování je bezproblémové v místě, na smíšených či rezidentských zónách, ve vedlejším domě je možnost placeného krytého garážového stání.

Lokalita Bubenče je skvělé a vyhledávané místo k bydlení. Je zde velice bezpečno, výborná dopravní dostupnost (5 min. pěšky od domu se nachází metro linky A – Dejvická a tramvajové linky do celé Prahy), v okolí je veškerá občanská vybavenost jako potraviny, restaurace, řezník, banky, pošta, cukrárny, kavárny, holičství, školy, školky, zdravotní péče apod. Dále je v okolí také hodně parků vhodných pro procházky, jízdu na kole, in line bruslení apod. (nedaleko pěšky dostupná Stromovka, v krátké dojezdové vzdálenosti Šárka, Letenské sady).

Byt je možno využívat i jako reprezentativní kancelář.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu336001
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha132
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.