Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 134 m² bez realitkyK Brusce, Praha - Hradčany

Rezervováno
K Brusce, Praha - Hradčany
Cena9 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 858 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt v prestižní lokalitě Hradčan na Praze 6, přímo na stanici metra. Jedná se o prostorný 4+kk připravený k rekonstrukci, dispozici lze upravit (většina zdí jsou příčky – viz plánek). Okna bytu jsou orientována na východ a na západ, s výhledem do klidné postranní ulice, nebo do tichého vnitrobloku, který je plný zeleně. Dům je v dobrém stavu, opečovávaný fungujícím SVJ. K bytu náleží velký sklep, který není zahrnutý do celkové plochy. Dům se nachází pod Píseckou bránou, v docházkové vzdálenosti na Pražský hrad, v blízkosti velkého množství parků a sadů (park Ch. Masarykové, Královská zahrada, Chotkovy sady) a kousek do Letenských sadů. Veškerá občanská a kulturní vybavenost blízko domu je samozřejmostí. Pouze pro přímé zájemce, na nabídky realitek nebudu reagovat. Prodej bytu od přímého majitele, neplatíte žádnou provizi.

Unique investment opportunity! Spacious 3-bedroom apartment only minutes’ walk from the Prague Castle. The area has excellent transport connections and social infrastructure; Hradcanska metro station literally at your doorstep; airport 15 minutes. In the building next door you can find i.e. Tesco Express grocery store (06:00-23:00) and DM drugstore, a branch of Česká spořitelna bank and Factory Pro fitness center. Lots of other stores, restaurants and services within walking distance.

Apartment ready for refurbishment; layout alterations still possible to suit individual needs of the buyer, including the option to split the property into two separate suites (for details, see enclosed plan views). It resides in a well-managed traditional historical building which has recently undergone extensive technical restorations (new roof, electrical cabling and rising mains). Balcony and separate storage locker at disposal. Available immediately. Please, send me a short e-mail to schedule a private showing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu389928
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha134
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.