Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Čečeličce, Praha - Smíchov

Na Čečeličce, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Majitel pronajme pěkný, kompletně zařízený byt 2+kk (50 m2) v cihlovém domě (2.p.), ul. Na Čečeličce, jedna zastávka od metra Anděl. Dispozičně je byt řešen tak,že ložnice je umístěna do klidného dvora a obývací pokoj s kuchyní do ulice. Kuchyň je s obývacím pokojem propojená barem a má samostatný vstup z chodby. Byt je slunný a světlý s vynikající dostupností do centra, je kompletně zařízen (vestavěné skříně v pokoji a ložnici, nábytek, spotřebiče, TV, elektronika atd.). Příjemný dojem z bytu dokreslují použité materiály (dlažba, parkety, plovoucí podlaha). Byt je ideální pro mladý pár či jednu osobu. Ihned volný. RK prosím nevolat!!!

Fully furnished apartment 2+kk (its area is 50 sqm) is located at the 2nd floor of a brick house in Prague 5 - Smichov. Kitchen is equipped with electric appliances, the rooms are equipped with modern furniture, including dining table with chairs, wardrobes, commode or bed. Convenient location with excellent civic amenities (shopping center Novy Smichov located 5 minutes by walk). Excellent transport accessibility by car and public transport (tram stop 50 meters from the house).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39336
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha50
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.