Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 18 m² bez realitkyU Pernikářky, Praha - Smíchov

U Pernikářky, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Od 1.6.2017 nabízím k pronájmu garsonku v citlivě zrekonstruovaném objektu, který původně sloužil jako Klášteř sester karmelitek.

Uzavřený objekt prošel celkovou rekonstrukcí a díky velice klidnému okolí nabízí příjemné bydlení.

Byt je plně zařízený - kuchyňským koutem s dvouplotýnkovým vařičem a nádobím, vestavěnou šatní skříní, jídelním koutem, sedací soupravou, která po rozložení slouží zároveň jako postel, v bytě je k dispozici wifi a TV přípojka. Koupelna se sprchovým koutem je spojená s WC.

Z bytu je výhled do parku. Společné prostory nabízí malou posilovnu, prádelnu s pračkou a sušičkou a společenský salonek.

Pouze pro přímé zájemce, ne RK. Děkuji

Starting 1 Jun 2017 - studio for rent available at a gorgeously rebuilt former convent of the Carmelites nuns from the 16th centrury. A compact complex in a guiet, safe, green beautiful environment. The studio is fully equipped - kitchen corner with a double cooker, pots and pans, plates, cultlery, glasses, cupboard, sofa unfolds into bed. TV and internet plugs. Bathroom with shower corner and toilette. Garden view. Common area includes a beautiful meeting room, little gym, washing room with washers and dryers. Only for direct potential tenants. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu405254
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha18
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.