Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 109 m² bez realitkyMělnická, Praha - Malá Strana

Mělnická, Praha - Malá StranaMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné33 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce33 500 Kč


**** Cena pronájmu zahrnuje stavební poplatek, vodu při běžném používání a vysokorychlostní internet. Plyn a elektřinu platí nájemce. ****

Třípokojový byt se dvěma koupelnami se nachází ve druhém patře 6-ti patrové rezidence vybavené výtahem. Dům je ve stylu Art Nouveau a nachází v jižní části Malé Strany. 2 minuty pěšky trvá cesta na Petřín, Kampu i k Vltavě a 6 minut chůze k OC Nový Smíchov a k OC Quadrio na Národní Třídu.

V okolí se nachází několik kaváren, restaurací, obchodů a další občanská vybavenost. Za rohem je tramvajová zastávka Újezd odkud jezdí tramvaje všemi směry.

Byt má prostornou vstupní halu, vzdušný obývací pokoj kombinovaný s kuchyňskou linkou a jídelní částí, 2 koupelny a 2 ložnice (jednu s vestavěnou koupenou a druhou s balkonem velikosti 4m2). Disponuje vysokými stropy, dřevěnými okny s izolačním dvojsklem, nezávislým plynovým topením, zapuštěnými bodovými světly v koupelnách a na záchodě a sklepem. Podlahy tvoří pevné dubové parkety, celková rozloha bytu je 109m2.

Byt je kompletně zařízený včetně spotřebičů, postele s matrací, pohovky, skříní, jídelního stolu i kuchyňského nádobí.

****Rental price includes building fee, water at normal use and high speed internet. Gas and electricity are paid by tenant.****

Second floor 2-bedroom 2-bathroom apartment in a new residential project, traditional Art Noveau building retrofitted with a lift, at the southern border of Malá Strana. A two minute walk from the Petřín hill and park, Kampa Island, and the river, and a 6 minute walk to the Nový Smíchov and Quadrio (Narodni Trida) shopping center.

The area has several established and coming cafes, restaurants, shops and much more. Also, around the street corner is Ujezd tram stop for easy access in any direction.

The flat has a spacious entry hall, airy living room, open-plan kitchen with dining area, 2 bedrooms (one with en-suite bathroom and the second one with a 4m2 balcony) and 2nd bathroom. Solid oak parquet floors, high ceilings, Euro-profile timber windows with thermal insulation glazed units, independent gas heating, recessed lighting in bathrooms and toilets and a cellar. The total interior space is 109m2.

The apartment is fully furnished including high-end appliances, bed and mattress, sofa, dining table, kitchen appliances and utensils, closets and more.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu417963
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha109
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚjezd
🚶 98 m (1 min)
PoštaPraha 51
🚶 141 m (2 min)
ObchodMini Market
🚶 149 m (2 min)
BankaEvropsko-ruská banka
🚶 306 m (4 min)
RestauraceMeduzzy
🚶 55 m (1 min)
LékárnaManor
🚶 43 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Christiana Dopplera
🚶 138 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚶 568 m (7 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 388 m (5 min)
HřištěKinská - Dolní Brána
🚶 306 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.