Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyČechovo náměstí, Praha - Vršovice

Čechovo náměstí, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné12 000 Kč


Krásný, světlý byt v oblíbené části Vršovic s výbornou dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností. Byt se nachází v posledním - 5.patře cihlového domu a je plně zařízen: vestavěné skříně, kuchyňská linka (lednička, mrazák, MW,myčka), pračka, TV, CD přehrávač. Podlahy: parkety/dlažba. Plastová okna. Krásný výhled. Kauce 1 měsíční nájem. Pokoje jsou průchozí. Vhodné zejména pro jednotlivce či pár, bez domácích zvířat.

K nastěhování: 1/7/2008

Nice and sunny appartment in a popular part of Prague 10 - Vršovice, close to the city center, with many shops, cafes and services for citizens. The flat is located in the 5th floor (out of 5) and is fully furnished: wardrobes, kitchen (fridge, freezer, microwave, dishwasher), washing machine,TV, CD player. Parquet or pavement on the floor. New windows. Beautiful view. Access to the bedroom is through the living room. Deposit of 1 monthly rental required. Convenient mainly for a single person or a couple. No animals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4339
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha56
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.