Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyAngelovova, Praha - Modřany

Angelovova, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dlouhodobě pronajmu garsoniéru, volná od 1.2.2012, částečně zařízená. Velký obytný pokoj s prostornou skříní a TV, samostatná kuchyňka s oknem, lednice a elektrický dvojvařič, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, pračka. V pokoji koberec, v koupelně a kuchyňce dlažba. Další zařízení dle dohody. Hezké prostředí, krásný výhled, 7. patro ze 7, dobrá dostupnost do centra, tramvaj 3, 17, 21, 20min Palackého nám., autobus 117, 20min metro "C" Kačerov, dále 10min pěšky nebo 2 zastávky tramvají autobusy 139, 205, 15min metro "C" Kačerov, 253, 15min metro "B" Smíchovské nádraží.

Small apartment for rent. Spacious living room with wardrobe and TV. Separate kitchen with window, refrigerator, electric table cooker. Bathroom with shower and toilet, washing-machine. Other equipment upon agreement. Good accessibility to the centre, 20 min. by tram no. 3,17,21.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu43991
DispoziceGarsoniéra
Podlaží8
Plocha30
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.