Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 28 m² bez realitkyK Louži, Praha - Vršovice

K Louži, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné8 700 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč


Nabízím k pronájmu činžovní byt v Praze 10 - Vršovice. Byt se nachází v prvním patře 4 patrového domu + přízemí. Jedná se zažízený byt (kuchyňská linka i s nádobím, lednice, postel, vestavěné skříně, rozkládací křeslo, stůl...) s novými okny. Byt je ve výborné dopravní dostupnosti (10 minit Náměstí Míru, 12 minut I.P.Pavlova, 15 minuk Karlovo náměstí). Kousek vedle je nákupní centrum Eden, bližší obchody hned za rohem (Peny, Tesco expres). Dům senachází v klidné postranní ulici, s okny do klidné jednosměrky (K Louži). Barák má i vnitroblok (zeleň). Byt se skládá z jedné velké místnosti spolu s kuchyní, z předsíně a z koupelny se záchodem. Vytápění je wawkami, voda na bojler. Pronájem je určený pro jednu osobu, nejlépe slečnu.

Nájem je 8 700,- Kč měsíčně + poplatky za internet a vodné stočné 600,- Kč. Elektika a plyn je nas přepis na nájemce (v současné době platím cca 1300,-). Pronájem je na minimálně jeden rok.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu447693
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.