Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyPočátecká, Praha - Michle

Počátecká, Praha - MichleVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Pronajmu nově kompletně zrekonstruovaný světlý byt v atraktivní lokalitě Prahy 4 na Budějovické, dům rovněž po rekonstrukci ve výborném stavu. Byt je kompletně zařízen, kuchyně s vestavěnými spotřebiči koncipovaná jako obytná s přístupem na balkon, ložnice je zařízena dvoulůžkem s prostornou šatní skříní. V obou místnostech přípojky pro internet a kabelovou TV. Koupelna s vanou, toaleta zvlášť (umístěná pračka). V chodbě prakticky zařízená komora. Byt je chráněn bezpečnostními dveřmi. Dům je situován v jednosměrné ulici s možností parkování. V okolí domu veškerá občanská vybavenost. Nejbližší zastávka metro Budějovická 5 min., Kačerov 5 min., zastávka autobusu u domu. Výhled na největší zelenou lokalitu hlavního města Krčský les. Při podpisu N.S. kauce ve výši jednoho celého nájmu. K nastěhování k 1.1. 2019, prohlídky dle domluvy . Při podpisu N.S. platba jednoho měs. nájmu + kauce 1 měs nájmu. K dispozici UPC v bytě.+ 500 Kč měsíc. Byt pro max. 2 osoby. PREFERUJI DLOUHODOBY PRONAJEM!!!

Brand new completely reconstructed bright apartment in the attracteve location Prague 4, Budějovická, building is also after reconstraction in perfect conditions. Apartment is completely furnished, kitchen is equipped with in-built appliances conceived as dining-living room with access to the balcony. There is a double bed and spacious cabinet in the bedroom. There are internet and cabel TV connections in both rooms. Bathroom with bath and separate toilete with washing machine. There is a practical pantry at the corridor. Flat is protected with the safety door. Parking in front of the house in one way street. All civic amenities in the neighborhood. (shops, restaurants etc.). The nearest metro station Budějovická 5 min., Kačerov 5 min. walking distance, bus stop in front of the house. There is a beautiful view to the Krčský park (the greatest wood park in the capital).

I require one complete rent upon signing the contract. 1.12..2019 to move in, viewings upon reguest. 1 month rent + bail of 1 month rent by signing the contract. UPC internet available in the flat. + 500,- CZK per month. Apartment for max. 2 persons. LONG TERM RENT CONTRACT STRONGLY PREFERRED!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450402
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.