Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyTlumačovská, Praha - Stodůlky

Tlumačovská, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně vybavený 2+kk v rezidenci Prague Towers (Central Group z roku 2011). Byt v 8. patře je východně orientovaný a disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, chodbou, koupelnou s rohovou vanou a komorou. Podlahy jsou dřevěné plovoucí, v koupelně a chodbě je kvalitní italská dlažba. Z pokojů je krásný výhled na Prokopské údolí. V domě je zavedený vysokorychlostní internet. Autobusová zastávka Bašteckého je hned před domem, na metro Lužiny je to 8 minut pěšky, cesta MHD na Můstek trvá 21 minut, na Letiště 30 minut. Autem je velmi rychlý přístup na Pražský okruh, D5, Zličín a letiště. V blízkosti je spousta zeleně - asi 10 minut pěšky od domu se nachází Centrální park Lužiny a Prokopské údolí.

V přízemí komplexu se nachází pekárna, pizzerie-kebab a vyhlášená restaurace Gao Den. Vstup do domu je na elektronické čipy a je střežen kamerou. Po dohodě možnost využití parkovacího místa přímo vedle výtahu a sklepa v podzemním podlaží.

Byt je k pronájmu od 1.12.2018.

Byt je momentálně vybaven nábytkem dle fotografií kromě pračky a postele - v případě zájmu můžeme dovybavit novou pračkou se sušičkou a rámem postele za příplatek 1000 Kč měsíčně.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat - praguetowers@email.cz (přímý majitel)

Partially furnished* 2KK apartment in luxury Prague Towers Residence (Central Group 2011). East-facing 8th floor bedroom and large kitchen-living area with spacious bathroom, hallway and storage room. The main rooms have wooden floors and the hall and bathroom have quality Italian tiles. Both rooms have great view towards Prokopske Udoli - see photos! Basteckeho bus stop directly outside building, eight minutes walk to Luziny OC and Metro station. 21 Minutes by public transport to Mustek, 30 minutes to the airport - and fast access by car to Mestky Okruh, D5, Zlicin, airport. Ten minutes walk to Central Park Luziny and to Prokopske Udoli protected area.

Very fast fibre internet available, well-known Gao Den Vietnamese restaurant, Pizza-Kebab restaurant take-away and fantastic Towers Cafe bakery on ground floor of same complex. CCTV-monitored entrance hall, chip-secured front door.

Private underground parking right next to the lift and cellar for additional 1000Kc per month.

*bed and washing machine is not included at the moment, we can buy a new washing machine with dryer and a bed frame for additional fee 1000Kc per month

Available from December 2018 - should you have any further inquiries, please do not hesitate to contact us - praguetowers@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu471893
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
Podlaží8
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.