Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyJindřicha Plachty, Praha - Smíchov

Jindřicha Plachty, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3 +kk , (3+1) 95m2 + 4m2 loggie, v Praze 5 – Smíchov – lokalita Anděl, pouze 130m od vstupu do metra Anděl B.

Polopodkrovní byt se nachází ve 4. patře neorenesančního domu v ulici Jindřicha Plachty, střešními okny a vikýřem orientovány do ulice, klasickými okny a loggií do dvora.

Byt má velikou vstupní halu, 3 obytné místnosti, koupelnu s WC, komoru a kuchyň propojenou s obývacím prostorem, jehož součástí je krb (krbová vložka). Vstup na loggii je centrálně z obývacího pokoje.

Byt je částečně zařízený nábytkem, možno po dohodě doplnit stávajícím nábytkem (trojskříň a komoda v designu skříní) a eventuálmě lze i dokoupit (pračka, nádobí.. ).

K bytu náleží sklep 15 m2, který bude možno od léta využívat sdíleně s majitelem bytu na kola, lyže…apod.

Vzhledem k poloze bytu v horním patře je byt zcela odříznutý od ruchu křižovatky Anděl a nabízí naprosté soukromí s výhledem na Hradčany.

Parkování lze zajistit přímo u domu ve dvoře (pod okny bytu) 12hod denně hlídané parkoviště s vrátnicí, za poplatek cca 2000 - 2500Kč/měs. (dle druhu stání)

Cena za pronájem bytu: 27 000,-/měs. + 3 500,- poplatky

We offer to rent spacious apartment 3 + kk, (3 + 1) 95m2 + 4m2 loggia, in Prague 5 - Smichov - Andel location, only 130m from the entrance to metro Andel B .

The semi-detached apartment is located on the 4th floor of neorenaissance house in Jindřicha Plachty street, with roof-windows facing the street, classical windows and loggia facing the courtyard.

The apartment has a large entrance hall, 2 living rooms, bathroom with toilet, storage room and kitchen connected with the living area, which includes fireplace. Entrance to loggia is centrally from the living room.

The apartment is partly furnished. It is possible to add the existing furniture (triple cabinet and chest of drawers) and possibly to buy some due to the length of the rent (washing machine, bed, seat, etc.).

The apartment has a cellar of 15m2, which can be shared with the owner of the apartment for bikes, skis ... etc., since summer.

Due to the location of the apartment on the upper floor, the apartment is completely cut off from the bustle of the Andel junction and offers total privacy.

Parking can be arranged directly at the house - at the entrance from the courtyard, 12-hour guarded car park, gatehouse, for a fee of about 2 000 - 2 500 CZK / month.

Price for renting an apartment: 27 000, - / month. + 3 500,- Charges

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu474048
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.