Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyHořejší nábřeží, Praha - Smíchov

Hořejší nábřeží, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+KK, 80 m2, na Smíchově, po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve 4. patře secesní budovy, s výtahem, přímo s výhledem na řeku Vltavu. Byt je plný slunce, je vzdušný a prostorný, má vysoké stropy. Orientace východ-západ. Plně vybavený, zařízený ve vysokém stylu.

Velký obývací pokoj (30m2) s krásným výhledem přímo na řeku a kuchyň (20 m2). V bytě je ložnice (20 m2) také s krásným přímým výhledem na řeku. Byt má úložné prostory. Nová kuchyňská linka je vybavena špičkovými spotřebiči, varnou deskou, myčkou nádobí, dále je zde trouba, lednička, mrazák, mikrovlnná trouba a chladicí skříň na víno. Koupelna se sprchovým koutem je vybavena dlaždičkami, WC a pračkou.

Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem Vaillant. Nová dlažba a plovoucí podlahy. V bytě je možné se připojit k internetu přes telefonní linku a je zde alarm. Metro a tramvaje cca 3 minuty pěšky, stejně tak veškeré služby. Byt je k nastěhování od června 2017. Parkování na ulici s parkovací kartou.

Je nutná platba kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Jsou požadovány reference. Náklady na plyn a elektřinu se měří a platí zvlášť. Pouze dlouhodobé pronájmy.Majitel si nepřeje zveřejnit svůj kontakt v důsledku obav ze zneužití realitními kancelářemi. Napište prosím zprávu a budete kontaktováni.

35,000 CZK/ měsíc + 1,500 CZK/měsíc fond oprav + plyn a elektřina (podle údajů z měřidel)

For rent a 3 + KK flat, 80 m2, Smichov, fully recently reconstructed. The flat is on the fourth floor in a seccesion building, with elevator, overlooking (frontally) the Vltava river. East-West orientation, without vis-a vis. Sunny, grandiose, with high classic ceilings. Fully equiped, decorated and furnished with highest standards.

Large (30 m2) living room with lovely views over the river (orientated East), and big kitchen-eating room (20 m2, orientated West). The bedroom (20 m2, East) has also lovely front view of the river. Kitchen fully equipped with first line, modern appliances: vitro-ceramic hubs, large Dishwasher, electric oven, separated fridge & freezer, microwave and wine cooler. Bathroom with Italian shower, WC and washingmachine. The flat has a small storage area (6 m2), not suitable for bikes.

Heating and hot water are guaranteed by a new Vaillant gas boiler. All electrical wiring, wáter pipes, flooring and walls are new. Doors and windows are historical, and have been renovated to highest standards. Apartment is internet & wifi-ready (router available), and is alarmed. Located truly at the river bank with direct, unspoilt views. Metro & Tram at about 3 minutes walking. All services available (including Andel shopping area, as well as convenience stores) at walking distance. Apartment is available from June 2017. Parking on the street with parking card. Safe área – the Police station is located at 50m distance..

References required. Two months deposit. Gas & electricity costs invoiced separately as incurred by the tenant, based on meter readings. Apartment is ‘ready to enter’. Minimum contract one year.

Private leasing offer, with contract. No commission fees. Owner will only answer to private individuals. Write a message to the owner to get in contact if you are interested.

35000 CZK + utilities 1500 + consumption of gas and electricity

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu476290
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.