Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyNeklanova, Praha - Vyšehrad

Neklanova, Praha - VyšehradČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 3+kk, 6. NP v novostavbě v městské části Praha 2 - Vyšehrad, ul. Neklanova. Blízko centra v krásném okolí se nachází řada parků, vhodné pro rodiny s dětmi. Byt má podlahovou plochu 106 m2, 2 samostatné pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, šatna, úložný prostor, 2 koupelny, 2x WC, šatna, úložný prostor. K bytu náleží parkovací stání v domě. Byt je částečně zařízen, po dohodě možno dovybavit. Instalována klimatizace, kuchyň je kompletně vybavená, vč. lednice, mikrovlné trouby, jídelního stolu a židlí. V obývacím pokoji sedací souprava. Skříně v šatně a pokoji. Bezpečnostní dvěře a alarm. Pronájem přímo od majitele bez RK.

Apartment 3+kitchen, 6th floor, 106 m2, Praha 2 – Vyšehrad, close to city center, in the vicinity parks. Suitable for families with children. 2 bedrooms, living room + kitchen, dressing room, storage room, 2 bathrooms, 2x WC, parking in house. Apartmen partly furnished, it can be further furnished according to the agreement. Airconditioned. Alarm, safety door.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu48028
Dispozice3+kk
Podlaží6
Plocha106
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.