Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Rezervováno
Na Hřebenkách, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Prostorný a tichý byt 3+kk 70m2 po kompletní rekonstrukci v klidné a prestižní lokalitě Na Hřebenkách, jen pár minut chůze od petřínských zahrad. Byt s jihozápadní orientací se nachází v přízemí činžovního domu ze třicátých let a disponuje vstupní halou, třemi neprůchozími pokoji, kuchyní vč. lednice, sporáku, trouby, myčky nádobí a jídelního koutu, koupelnu vč. vany, WC, bidetu, pračky a také druhým samostatným WC. Podlahy tvoří parkety a dlažba a okna bytu jsou vybavena bezpečnostními el. roletami. Byt má přístup na uzavřenou zahradu, určenou nájemníkům domu. K vytápění slouží vlastní plynový kotel. Parkování je možné bez omezení přímo před domem. Zastávka MHD je vzdálena 3 min. chůze. El. energie a plyn budou převedeny na nájemníka. Měsíční poplatky 600 Kč./os. Vratná kauce činí 2 měsíční nájmy. Nemáme zájem o spolupráci s realitními kancelářemi.

A spacious and quiet three-bedroom apartment (70 sqm) after full reconstruction in a quiet and prestigious Prague site Na Hřebenkách, just a few minutes’ walk from Petřín gardens in the hearth of the city centre. The ground floor flat with a southwest orientation is a part of a 1930s apartment building. The dispositions - an entrance hall, three separate rooms, kitchen (incl. refrigerator, stove, oven, dishwasher and dinette), bathroom incl. bathtub, toilet, bidet, washing machine and second separate toilet. The floors are made of parquet and tiles and the windows are equipped with security roller blinds. The apartment has access to a closed garden designed for the tenants of the house. Heating is provided by its own gas boiler. Parking is possible without any restrictions directly in front of the house. The public transport stop is 3 minutes’ walk away. Monthly payments 600 Kč per person. Electricity and gas is set up on a tenant. Refundable deposit are 2 monthly rents. I do not cooperate with real estate agents - do not contact.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485278
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.