Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyHájenská, Praha - Modřany

Hájenská, Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Vratná kauce22 000 Kč


Moderně zařízený byt 2+1 s garážovým stáním, 67 m2 + balkón, světlý byt s obývacím pokojem na jižní stranu, v klidné lokalitě Modřan - volný od 1.10.2017.

Byt se nachází ve třetím a nejvyšším patře domu, s nádherným výhledem do údolí Modřan a Radotína, k bytu patří garáž a v domě je kočárkárna. Skládá se z prostorného obývacího pokoje (rozkládací pohovka), kuchyní na míru s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, plotna, lednice, mrazák, myčka) a jídelním prostorem (stůl a 5 židlí), kuchyň a obývací pokoj jsou propojeny zajímavě řešeným vnitřním oknem, ložnice s prostornou skříní, předsíně s prostornou vestavěnou skříní a prostorným botníkem, koupelny s vanou (pračka, umyvadlo), samostatným WC, pracovnou/dětským pokojem a balkonem se stolem, venkovní sedačkou a grilem. Výborná dopravní dostupnost do centra (autobus na Smíchovské nádraží cca. 15 min, tramvaj č. 17). Byt je vhodný pro dvě osoby či rodinu. V bytě není povoleno kouření a chování zvířat.

Nájemné činí 22.000,- Kč (včetně všech poplatků za vodu, elektřinu, plyn, televizi a rozhlas a internet - případné přeplatky hradí nájemce). Kauce je vratná a činí jen jeden měsíční nájem. Nabídka platí pouze pro přímé zájemce, ne realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490260
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.