Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 90 m² bez realitkyPodskalská, Praha - Nové Město

Podskalská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím mezonetový byt v exkluzivní lokaci po kompletní rekonstrukci o velikosti 2+1 + komora cca 60 m² k němuž náleží předzahrádka o velikosti 30 m², která bude opatřena dřevěnou terasou, ale až v jarním období 2018 vč. samostatného schodiště ohledně záruky na stavbu. Byt je plně vybaven novou kuchyňskou linkou samostatnou lednicí , myčkou, elektrickou troubou a varnou deskou, mikrovlnkou, a veškerým kuchyňským vybavením (sklenicemi, talíři jídelní servisem, příbory ad.). Velká koupelna má masážní sprchový kout a součástí je také pračka. Topení v místnostech je zajištěno částečně pomocí radiátorů a v obývacích místnostech.je zabudováno příjemné topení v podlaze, které zaručen komfortní teplotu. Teplou vodu zajištuje samostatný bojler.

Ložnice je vybavena velkou postelí a komodami. Druhá ložnice je vybavena paletovou postelí s matrací a samostatným WC v 1PP. Místnosti jsou spojeny masivním schodištěm. V chodbě se nachází zrcadlo a věšáková stěna vč. alarmu, který je nově instalován. Vstupní dveře jsou pancéřové se závorou. Obývací pokoj je vybaven gaučem a Plazmovou TV a vinotékou. WIFI a internet v bytě je v ceně pronájmu. Vzhledem k tomu, že se jedna o tichy dům jsou požadování pouze klidní nájemníci. Výhodou je blízkost veškerého dopravního spojení jako je metro, které je přímo na konci ulice, tramvaj hned za rohem domu. Velkou chloubou této lokality jsou vyhlášené farmářské trhy na náplavce, na kterých jste do 1 minuty. Dominanta hrad Vyšehrad 15 min pomalou chůzí, kde je nejkrásnější výhled na Prahu. Známí noční život na náplavce není třeba více popisovat. Praktický lékař na ul. Podskalská, nemocnice Karlovo nám 6 min. Byt je určen pouze na dlouhodobý pronájem a bez provizí realitních kanceláří.

Elektřina není součástí nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498958
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.