Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Grafická, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu nově vybudovaný půdní byt 2+kk o celkové ploše 42,8m2 + balkon o velikosti 4,3m2. Byt se nachází v centru Prahy v blízkosti metra Anděl v sousedství luxusního rezidenčního projektu Sacre Coeur 2. Byt je částečně vybavený nová kuchyňská linka (včetně sklokeramické varné desky a trouby), lednička, digestoř. Součástí bytu je objemný úložný prostor přístupný sklopnými půdními schody. V bytě je nainstalován plynový kotel na ohřev teplé vody a ústředního topení. Byt je vybaven klimatizací značky LG s venkovní jednotkou. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet na technologii optického kabelu od firmy Opton dále je by vybaven domovním videotelefonem s funkcí elektrického vrátného.

Very nice, just built up, under roof flat 2+kk with 42,8 m2 + balcony 4,3 m2 for rent. Flat is centrally located close by metro station Anděl in neighbourhood of luxury residential project Sacre Coeur 2. Flat is partly equipped with new kitchen unit. Part of the flat is also storage space under the roof. There is installed gas boiler with central heating system. There is also LG air condition system with external unit. Access for high speed internet using optical cable system – provider Opton. Further install home video phone with electronic gatekeeper .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500877
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.