Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyPod Kavalírkou, Praha - Košíře

Pod Kavalírkou, Praha - KošířeMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 5 m² • Sklep 4 m² • Terasa 25 m²
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby5 200 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Jedinečné bydlení ve stylu Newyorského loftu v centru Prahy! Byt na vás dýchne svou atmosférou i vysokými standardy provedení. Nachází se v novém domě naproti parku Kavalírka a je zcela zařízen pro okamžité nastěhování. Možnost prohlídek nyní, k nastěhování od 1.10.2023.

Vybavení bytu:

Kuchyňě (Oresi) nabízí vestavěné spotřebiče včetně varné desky, myčky, mikrovlnné trouby, horkovzdušné trouby či vestavěné lednice s oddělenou mrazničkou.

Pohovka je vyrobená na míru obývacímu prostoru a nabízí možnost pro příležitostné přespání. Dále se ve veřejné části bytu nachází jídelní kout a TV.

Ložnice nabízí dostatek úložného prostoru ve vysokých vestavěných skříních a také dostatek místa pro případné umístění workspace.

Toto prostorné 2+kk disponuje také malou šatnou, samostaným WC ve veřejné části bytu a koupelnou s druhým WC náležící k ložnici. Samozřejmostí je pračka, která je umístěna v koupelně.

V celém bytě jsou kvalitní dřevěné podlahy, izolační okna a zvýšené stropy.

Další vybavení:

K bytu patří balkon a spodní terasa (zahrádka), kterou jistě oceníte v létě pro ranní kávu i večerní posezení. Terasa je osvětlena a vybavena přípojkou elektřiny i vody. K bytu náleží také uzamykatelná sklepní kóje. Parkování na dotaz.

Dům:

Novostavba (2018). Společné prostory jsou navrženy v minimalistickém designu, dům je moderně vybaven - samořejmostí jsou výtahy, vstup na čip, bezpečnostní zámek či podzemní garáže.

Lokalita:

Praha 5, rozhraní Smíchova a Košířů v ulici Pod Kavalírkou, nedaleko parku Kavalírka a Klamovka. Spojení do centra je pohodlné z tramvajových a autobusových zastávek Kavalírka (do 2 minut chůze od bytu), dvě zastávky od metra Anděl.

Exclusive living in New-York-loft style in the Prague city centre! Apartment with original atmosphere as well as high quality standards!

Apartment is situated in a new building with a small park Kavalirka across the street and is completely furnished for immediate moving in! Ready for viewing now, ready to move in after 1.19.2023

Apartment equipment:

Kitchen (Oresi brand) has complete set of built-in appliances (oven, MW, fridge with separate freezer, dishwasher, glass cooker).

Living room is furnished with TV and comfy tailor-made sofa, which is also acceptable for occasional sleeping.

Bedroom has high built-in closets offering enough storage space, there is also room for workspace if needed.

This spacious 2+kk includes also dressing room, separate toilet in public part of the flat and bathroom with second toilet and washing machine in it.

Whole apartment has wooden floors, isolate windows and higher ceilings.

Other facilities:

There is also balcony and lower terrace available for you to enjoy your morning coffee or evening barbecue with friends. Terrace has lights, electricity and tap water. Future tenants can also use a small cellar. Ask for parking if needed.

The house:

House (2018) has very minimalistic design and all modern facilities such as lifts, entrance with chip or underground parking.

Location:

Prague 5, edge of Smichov and Kosire districts, Pod Kavalirkou Street, close to Kavalirka and Klamovka parks. Easy connection to city centre by tram/bus (stop is just 2mins walk from apartment), no further than two stops from Andel metro station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506568
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 9. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 25 m²
Parkování
Předzahrádka 50 m²
Balkón 5 m²
Sklep 4 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 203 m (2 min)
PoštaPraha 120
🚶 242 m (3 min)
ObchodSmíšené zboží Plzeňská 187/183
🚶 242 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 217 m (3 min)
RestauraceU sousedů
🚶 279 m (3 min)
LékárnaMagistra
🚶 325 m (4 min)
Škola
🚶 480 m (6 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 450 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 018 m (4 min)
Hřiště
🚶 165 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.