Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Rezervováno
Křižíkova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné21 299 Kč

+ Poplatky za služby2 983 Kč
+ Vratná kauce24 282 Kč


K dlouhodobému podnájmu nabízím moderní zařízený byt na Praze 8 v Karlíně o rozloze 55 m2 s balkonem (7,9 m2) a garážové stání v ceně. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk a nachází se v 6. nadzemním podlaží cihlového domu s moderním výtahem. Byt je slunný, který má okna zabezpečena venkovními žaluziemi. V okolí je veškerá občanská vybavenost i sportovní využití. Byt se nachází v blízkosti centra. Pro řidiče je možnost parkování přímo v domě, kde je jedno garážové stání v ceně.

Dobrá dopravní dostupnost - 2 minuty na metro Křižíkova, 3 minuty na zastávku tramvaje, 10 minut do centra.

Byt se sestává z kuchyňského koutu, který je plně vybavený kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou, digestoří, mikrovlnou troubou + elektrická trouba, myčkou, lednicí s mrazákem. Dále se zde nachází jídelní stůl se 4 židlemi. Obývací pokoj s pohovkou, stolkem a skříňkami s vchodem na balkon (7,9 m2). V ložnici je prostorná postel a velké skříně s úložným prostorem. Koupelna je s vanou s vestavěnou sprchou se skleněnou zástěnou, vyhřívací žebřík na ručníky a vyhřívaná podlaha, umyvadlo a pračka. Dále v bytě je samostatná místnost s WC a je zde i umyvadlo. V Předsíni jsou 3 vestavěné velké šatní skříně na úložný prostor (např. pro obuv či zavěšení kabátu).

Byt je vhodný pro 2 osoby bez domácích mazlíčků. Nájemné včetně poplatků a energií činí 24.282,- Kč/ pro 2 osoby. K bytu je možné využití exkluzivní nabídky internetu od UPC 150 Mb/s za 499,- Kč a k bytu náleží i 1 garážového stání v domě.

For a long term sublease offers a modern furnished apartment in Prague 8 in Karlin with an area of ​​55 m2 with balcony (7,9 m2) and garage parking included. The apartment is designed as 2+kk and is located on the 6th floor of a brick house with a modern lift. The apartment is sunny, its windows are secured by outdoor blinds. There are all civic amenities and sports facilities nearby. The apartment is located near the center. For the driver there is the possibility of parking in the house, where one garage is included in the price.

Good transport accessibility - 2 minutes to Křižíkova metro station, 3 minutes to the tram stop, 10 minutes to the center.

The apartment consists of a kitchenette, which is fully equipped kitchen, ceramic hob, extractor hood, microwave oven + electric oven, dishwasher, refrigerator with freezer. There is also a dining table with 4 chairs. Living room with sofa, table and wardrobes with balcony (7,9 m2). The bedroom has a spacious bed and large cabinets with a storage compartment. Bathroom with bath with built-in shower with glass screen, towel warmer and heated floor, washbasin and washing machine. The apartment also has a separate room with a toilet and there is a sink. In the hall there are 3 built-in large wardrobes on the storage space (eg For shoes or coat hanger).

The apartment is suitable for 2 persons without pets. The rent including charges and energies is 25,482 ,- CZK/ for 2 persons. The apartment can use the exclusive internet offer from UPC 150 Mb / s for 499,- CZK and the apartment belongs to 1 garage in the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508800
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.