Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyHolýšovská, Praha - Stodůlky

Holýšovská, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zcela nový, velmi slunný byt 2+kk s balkonem v 7. NP a sklepní kójí v novostavbě z roku 2017. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, myčkou, digestoří, dřezem, mikrovlnou troubou a volně stojící kombinovanou ledničkou. Byt dále disponuje předsíní, koupelnou se sprchovým koutem a prostornou komorou s výklopným oknem do ložnice, kterou lze využít jako např. pracovnu. Podlahová krytina plovoucí podlaha/dlažba, veškeré rozvody slaboproudu. V celém bytě jsou osazena stropní svítidla, na oknech jsou nainstalovány hliníkové žaluzie a stropní garnýže.

V docházkové vzdálenosti se nacházejí stanice metra B Luka a Stodůlky. V nejbližším okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Nedaleko je i Centrální park a Prokopské údolí.

Cena k jednání, možnost dozařízení.

We are offering an entirely new sunny flat for rent. It is a 2+kk (two rooms including a kitchenette) on the seventh floor with a cellar on the ground floor in a new building from 2017. The flat is equipped with a kitchen unit containing a glass ceramics cooker, dish-washer, hood, sink, microwave oven and a not built-in fridge and freezer. The flat also has a front hall, a bathroom with a shower and a spacious pantry with a tiltable window (tilts to the bedroom), which can be used for example as a study or a closet. Laminate floor, weak current wiring. There are ceiling lights in all rooms, aluminum blinds are installed on windows.

Underground line B stations Luka and Stodůlky are within walking distance. Community facilities are nearby, where Centrální park and Prokopské údolí is as well.

Price negotiable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509567
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.