Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 86 m² bez realitkyNa Plzeňce, Praha - Smíchov

Na Plzeňce, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Podkrovní mezonet s výhledem na Vyšehrad, 86 m2, 2+ kk (sádrokartonovou příčkou lze obývák rozdělit a vytvořit komfortní 3+ kk)

K dlouhodobému pronájmu nabízíme prostorný mezonetový byt v dynamicky se rozvíjející lokalitě pražského Smíchova. Je situován v 5 a 6. patře. Vznikl jako půdní vestavba v roce 2005 v dobře udržovaném neorenesančním cihlovém domě. V domě byl ve stejném roce vestavěn výtah, opravena fasáda a realizovány nové rozvody.

Přední výhodou tohoto vzdušného bytu je jeho skvělá poloha v centru města, vynikající dopravní obslužnost a světlé pokoje s orientací na jihozápad. Přesto, že se byt nachází jen několik minut od centra Anděl, přilehlá Strakonická ulice nabízí hladký výjezd z Prahy, bez dopravních komplikací.

Byt je v současné chvíli využíván jako 2kk s velkorysou obývací místností (46m2 ) a kuchyňským koutem s elektrickými spotřebiči a plynovým sporákem. V dolní části bytu se dále nachází předsíň (8,5m2 ) s třídílnou vestavěnou skříní, místností sloužící jako úložný prostor a malou toaletou s umyvadlem.

Ze světlého obývacího pokoje vedou schody do galerie (3 m2), komfortní ložnice s prostornou šatnou (dohromady 17,5m2 ) a loni zrekonstruované koupelny s WC, a vanou (5 m2). Samozřejmostí je vysokorychlostní internet s wifi, dosahující do všech místností v bytě – v případě zájmu je možné přepsat na nové nájemníky. Ve střešních oknech jsou instalovány nové termo- zatemňovací rolety Velux.

Byt je vytápěn vlastním kondenzačním kotlem značky Protherm (z roku 2017), který také slouží k ohřevu teplé vody. Ve stejném roce byl byt i nově vymalován kvalitní lehce udržovatelnou výmalbou. Na podlahách v ložnici, galerii a obývacím pokoji je položena plovoucí podlaha, v předsíni, kuchyni a koupelnách pak dlažba.

Byt je částečně vybavený spotřebiči (lednice, plynový sporák s el. troubou, mikrovlnka, pračka), v chodbě a v šatně zůstávají skříně / police. Zbylé vybavení bytu můžeme ponechat v bytě po domluvě.

Služby činí 2410 Kč /2 os., elektřina a plyn budou převedeny na nájemníka.

Lokalita nabízí perfektní občanskou vybavenost a bohaté kulturní vyžití (5 min od domu: nákupní centrum Nový Smíchov, školy, školky, restaurace, lékařské zařízení (Kartouzská), park Vyšehrad, Petřín, Prokopské údolí, oblíbená náplavka s pravidelnými farmářskými trhy, sportovní klub Erpet, posilovna s wellness a především vynikající dopravní obslužnost: (100m od domu se nachází tram. zastávka, 300m autobusové nádraží (Smíchov, Na Knížecí), vlakové nádraží a metro B.

Preferujeme dlouhodobý pronájem. Domácí mazlíčci po domluvě.

Vratná kauce vy výši 30.000.-

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514387
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.