Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyDonská, Praha - Vršovice

Donská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Světlý mezonetový byt s garáží, částečně zařízený, v úžasné lokalitě Krymské, v blízkosti parku Grébovka v klidné rezidenční čtvrti na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Byt ve 4. patře rekonstruovaného domu, ve kterém se nacházejí kancelářské i bytové prostory nabízí otevřenou dispozici obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a toaletu pro hosty, v dolním patře pak ložnici s vlastní koupelnou. K bytu patří sklepní kóje. Vytápění je řešeno centrální kotelnou. Parkovací stání v podzemních garážích domu v ceně nájmu. Zatravněné vnitřní nádvoří je k dispozici obyvatelům domu.

Modern, partialy furnished duplex apartment with a garage parking. Located in popular location of Krymska, nearby is a parc Grebovka. The apartment (52 sqm) is situated on the 4th and 3rd floor and comprises of living room with fully equipped kitchen corner, bedroom and bathroom and separate WC for guests. There is also cellar included in the rent. In the building is a garage parking space included in the rent fee. Nice living with good access to the city. Nearest metro is Náměstí Míru.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518842
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.