Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyRadlická, Praha - Smíchov

Radlická, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu Vám nabízíme prostorný, příjemně zařízený byt 3+kk o celkové ploše 89 m² (z toho 69 m² obytné plochy + 16 m² terasa a 4 m² balkon) situovaný ve 3. patře novostavby na Smichově.

Interiér tvoří slunný obývací pokoj s jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem, dále dvě ložnice, koupelna s vanou, pračkou a toaletou a vstupní hala. Z jedné z ložnic je přistup na balkon s výhledem do ulice. Z obývacího pokoje je pak vstup na obrovskou terasu s posezením a výhledem do zeleně.

Dřevěné podlahy, dlažba, okna s odhlučněním, pračka, myčka, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazakem, vestavěné skříně. K bytu naleží parkovácí staní v podzemním parkingu budovy.

Lokalita s výbornou občanskou vybaveností (restaurace, kavárny, obchody, škola, školka, pošta, banky, atd.), hned vedle zastávky tramvají a jenom ve 3 min jízdy od metra Anděl.

K dispozici ihned

Nájemné 26000 Kč + poplatky 5000  Kč + elektřina a plyn

Nicely furnished 3+kk apartment with total area of 89 m² (69 m² of living space + 16 m² terrace and 4 m² balcony) situated on the 3rd floor of a modern building on Smíchov for long-term rent.

The interior consists of a sunny living room with a dining area and a fully equipped kitchen, two bedrooms, a bathroom with a tub, a washing machine and a toilet and an entrance hall. One of the bedrooms has access to a balcony overlooking the street. From the living room there is access to a large terrace with a sitting area and a view over the greenery.

Wooden floors, tiles, soundproof windows, washing machine, dishwasher, oven, microwave, built-in wardrobes. Parking lot in the underground garage of the building is included.

Location with excellent civic amenities (restaurants, cafes, shops, school, kindergarten, post office, banks, etc.). Tram stop is right infront of the building – 3 minutes ride to Andel metro station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532624
Dispozice3+kk
Dostupné od21. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha89
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.