Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 687 m² bez realitkyPod Meliškou, Praha - Dejvice

Pod Meliškou, Praha - DejviceVybaveno
Cena0 Kč


PRODEJ LUXUSNÍ RODINNÉ VILY 6+KK S BAZÉNEM, 687 M², POZEMEK 2057 M², PRAHA 6 - DEJVICE

Cena dohodou.

Nabízíme k prodeji luxusní vilu zasazenou do přírodní lokality Šáreckého údolí, ulice Pod Meliškou, Praha 6 - Dejvice. Na svažitém pozemku o velikosti 2 057 m² je vybudována honosná stavba o zast. ploše 199 m², s užitnou plochou 687 m² a terasou 287 m2.

Suterén: garáž pro tři vozidla s vraty Hörmann, vyhřívaná příjezdová cesta osazená Mrákotínskými žulovými kameny, relaxační zóna s kompletně vybaveným fitness Grün Sport, soláriem Ergoline a solnou jeskyní. Technická část domu se zázemím pro pracovníky údržby, místnost pro technologie, serverovna, sklad, prádelna. Všechna podlaží propojena vestavěným skleněným pístovým výtahem.

Přízemí: vstupní hala s výtahem, centrálním schodištěm, šatnou a toaletou se sprchou pro domácího mazlíčka, komfortní obývací pokoj a jídelnu, kuchyni od Sedlák interiér s nejmodernějšími spotřebiči Miele a Gaggenau, pokoj pro hosty s koupelnou.

První patro: hlavní ložnice s postelí značky Hästens, luxusní koupelna s velkoformátovými obklady a dlaždicemi, sprchou a toaletou, perličkovou vanou a zabudovanou televizí, dva dětské pokoje s vlastní šatnou a společnou koupelnou, se dvěma sprchovými kouty, toaletním stolkem a propojenou toaletu.

Druhé patro: kompletně vybavená luxusní šatna, s kosmetickým stolkem a zabudovaným shozem prádla, žehlírna s parním osvěžovačem oblečení LG Styler, pracovna, vestavný trezor a technické komory domu.

Podkroví: relaxační zóna.

Celý dům je vybaven: luxusními a nadčasovými přírodními materiály, zabudovanými skříněmi a nábytkem, dubovými bělenými podlahy a dveřmi z masivu. K topení a chlazení využívána tepelná čerpadla - geotermální vrty.

Vila je vybavena nejnovějšími technologiemi: střešní okna Velux, hliníková okna a vstupní dveře Schüco, venkovní rolety, zateplení, vstup do domu s možností skeneru otisku prstu, inteligentní domácností Crestron, kamerovým systémem s HDD a zajištěn alarmem Paradox, centrálním ozvučením, centrální vysavač Husky s přímým napojením na odpadní systém.

Terasa: z tropického dřeva Garapa, venkovní bazén 9,5 x 3,7 m a hloubce 1,5 m, obložený mozaikou Sicis a vyhřívaný tepelným čerpadlem, letní kuchyně a sklad, toaleta, sprcha, vířivka Hanscraft, venkovní TV a reproduktory, elektrická markýza o rozměrech 5,4 x 4 m.

Zahrada: osazena plně vzrostlými stromy a keři, hlavní část je okrasná, nenáročná na údržbu s automatickým zavlažovacím systémem napojeným na vlastní studnu, v horní části se nachází vyhlídková rovinná část s automatickým sekacím systémem Husqvarna.

Velmi dobrá dopravní dostupnost: centrum, letiště, obchody, školy (ISP, Riverside …) a další.

Celý dům byl postaven s maximálním zaměřením na kvalitu použitých materiálů, zpracování provedených detailů, funkčnost celého systému a především pak nenáročnost na provoz, díky čemuž jsou celkové měsíční náklady na elektřinu, vodné a stočné do 15 tisíc měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534540
DispoziceOstatní
Plocha pozemku2 057
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha687
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.