Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyRybalkova, Praha - Vršovice

Rybalkova, Praha - VršoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Jako přímý majitel nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný, klimatizovaný a velmi tichý byt s jedinečnou atmosférou a výhledem do rozlehlého parku Grébovka na pomezí Vinohrad a Vršovic.

Byt se nachází v nejvyšším čtvrtém patře cihlového domu, který prošel společně s bytem renovací v roce 2009 (výtah, plynová kotelna, okna v bytě, kuchyňský kout na míru, venkovní rolety). Od loňského roku je nová, zateplená střecha a zateplení směrem do dvora a renovace společných prostor.

Velmi dobří sousedé, lokalita, kde se protíná vysoká míra občanské vybavenosti a množství volnočasových aktivit v dochozí vzdálenosti v řádech minut (vč. vyhlášené Krymské ulice, viničního sklípku s vínem z místní vinice nebo prvorepublikového kina, celoročního bruslení či tenisovými kurty) s rychlým pohybem po centru (blízkost páteřních tras tramvají, metra nebo vlakového nádraží). Přesto je v okolí minimální výskyt turistů.

50 m2 v bytě je doplněných velmi prostornou 20ti metrovou terasou orientovanou na jihozápad. Kromě výhledu na Prahu přes park Grébovka nabízí i vysokou úroveň soukromí.

Byt je klimatizovaný a kompletně zařízený spotřebiči včetně myčky, pračky nebo ledničky s mrazákem. Byt je také částečně zařízený nábytkem. Jeho dovybavení je na diskuzi.

K bytu je možné pronajmout parkovací stání ve dvoře za 1.600 Kč měsíčně. V ulici ale zatím nejsou modré zóny, ani parkovací hodiny.

Byt nelze pronajímat dále na AIRBNB ani jinak. Prosím RK, aby nevolaly.

Nájemné 20.000 Kč + cca 3.100 Kč poplatky (pro dva lidi). Nájemník se sám přihlásí k odběru elektřiny. Trvalé bydliště umožněno. Případný domácí mazlíček je k diskuzi.

Vratná kauce 40.000 Kč s možností dohody o jejím postupném složení.

A cozy sunny air conditioned and very quiet apartment with a stunning view of large park Grébovka on the border of Vinohrady and Vršovice from direct owner for a long-term rent.

 

The apartment is situated on the top floor of the 4 floor brick building which was renovated together with the apartment in 2009 (elevator, central gas boiler room, windows in the apartment, kitchenette or outdoor sun blinds). New roof and thermal insulation of one half of the house were completed the last year. So is the hall of the house.

The apartment is semi-furnished and equipped with all important appliances such as washing machine, fridge with freezer, dishwasher, microwave and TV. Bathroom with bathtub. Toilet is separate.

Very good neighbors, locality with a very high density of places for your leisure time (not only well-known Krymská street, but also a wine cellar with wine from the local vineyard or 100 years old cinema, whole year ice skating or tennis courts, … the list is endless. E.g. the park itself would be enough for the entire book). Excellent transport accessibility of any kind but low number of tourists around. Everything in a distance of couple of minutes' stroll.

 

50 sqm + 20 sqm large terrace facing southwest. Besides overlooking  a part of Prague (over the park) it offers very high level of privacy.

  

There is a possibility to rent a parking slot in the courtyard of the house for 1.600 CZK / month. But there is no restriction on parking on the surrounding streets (neither blue zone nor parking meter).

 

Ideal for singles or young couples. You may have your permanent residence here if you wish.

 

Rent is 20.000 CZK + 3.100 CZK charges (for two people). The tenant should overtake the electricity bill. Pets are matter of discussion.

Deposit of 40.000 CZK could be paid in 2 installments.

No further rental for Airbnb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu544452
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 306 m (4 min)
PoštaPraha 2
🚶 718 m (9 min)
Obchod
🚶 199 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 485 m (6 min)
RestauraceBeat Restaurant
🚶 159 m (2 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 451 m (5 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 477 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Koperníkova
🚶 455 m (5 min)
Sportoviště
🚶 482 m (6 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 183 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.