Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyNa Václavce, Praha - Smíchov

Na Václavce, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Krásně zrenovovaný byt na Malvazinkách (77m2) se skládá z dvou ložnic (v současnosti je jedna z ložnic využívána jako pracovna) a velkého obýváku s kuchyní a malou špajzí. Koupelna je provedená v pískovci a mramoru. Koupelna a malá hala je s podlahovým vytápěním. Pračka, myčka, lednice, mrazák a elektrická varná deska jsou nové (1 rok).

V bytě jsou skleněné dvěře, designová kuchyň na míru, dřevěné podlahy s dlažbou. K bytu patří dva balkóny (jeden do ulice, druhý do svetliku). Najemnici maji moznost vyuzit zahradu která náleží celému domu. Všechna okna směřují na jih a hledí do zeleně, přestože byt se nachází na hlavní ulici Na Václavce.

Byt je částečně zařízený - pohovka, postel, šatní skříň a starožitné zrcadlo na fotky nejsou zahrnuty. Nabytek co je momentalne v byte je kuchynsky kredens (IKEA), kuchynsky stul azidle, policky v pracovne (IKEA)

Malvazinky jsou krásné , v sousedství jsou vice parky i společenským životem a hospodami. Z bytu se dá za 10 minut dostat na Anděl odkud se dá dostat téměř kamkoliv.

Byt je k dispozici od 15.01.2021

Nájem činí 18 000,-kč + 2.500,-kč poplatky (již zahrnuje vodné a stočné) + plyn a elektřina

Very nice flat - only 10 minutes from Andel.

Sunny newly renovated apartment (77 m2) at Smichov, Malvazinky. The flat includes two bedrooms (at the moment one bedroom is made into home office). Open living-room with kitchen that was designed for the apartment. Nice bathroom build in natural sandstone and marble. Electrical floor heating in the bathroom and the hallway.

The washing-machine which includes a dryer, the dishwasher, refrigerator, freezer, and electrical cooking-plate are one year old.

The apartment is equipped with hardwood floors and tiles. All the windows face south looking at greenery although the apartment is located on a main street Na Vaclavce. One balcony looks out to the street and another small balcony looks into a little backyard.

There is a garden in the backyard that tenants in the house can use.

The apartment is partly furnished with kitchen table, chairs, cupboard and bookshelves in the home office. The antique sofa, bed, wardrobe and mirror seen in the photos are not included - as I took this with me when I moved.

Malvazinky is a nice and quiet neighborhood with parks and nice pubs. From the apartment there is a 10 minute walk to Anděl centrum, one of Prague’s liveliest spots and a public transportation crossing point. (From Andel it is best to take the bus up and walk down to the flat).

The flat is available from 15 january, 2021

18 000 + 2500 utilities (which includes water use)+ gas + electricity

TWO month deposit required

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553384
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 1. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDSantoška
🚶 189 m (2 min)
PoštaPraha 53
🚶 453 m (5 min)
ObchodU Santošky
🚶 224 m (3 min)
Banka
🚶 813 m (10 min)
RestauraceRestaurace a klub Santoška
🚶 399 m (5 min)
LékárnaNad Knížecí
🚶 540 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Santoška
🚶 153 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Santoška
🚶 321 m (4 min)
Sportoviště
🚶 504 m (6 min)
Hřiště
🚶 377 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.