Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkySládkova, Praha - Bubeneč

Sládkova, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Od 1.5.2019 pronajmeme hezký a prostorný byt o dispozici 3+1 s balkonem o celkové ploše 98 m2. Byt se nachází v 1. patře nově zrekonstruovaného činžovního domu, ve velmi atraktivní a vyhledávané lokalitě Prahy 7 - Letná, nedaleko parku Stromovka a Letenské sady, v ulici Sládkova. V domě je k dispozici výtah, sklep a kolárna (kočárkárna).

Byt je ve velmi dobrém stavu, lze ho pronajmout jako částečně zařízený i nezařízený. Dominantou bytu je velký a světlý obývací pokoj s balkonem, dále kuchyň, která je kompletně a moderně zařízena, včetně spotřebičů (myčka, lednička, elektrická trouba, indukční varná deska, digestoř) a jídelní část včetně jídelního setu. V bytě jsou 2 samostatné pokoje, jeden je vybaven velkou manželkou postelí, šatní skříní a prádelníky, druhý pokoj může sloužit jako pokoj pro děti, případně pracovna. Jsou v něm velké úložné prostory u stropu. V koupelně je vana i sprchový kout a pračka. V předsíni se nachází samostatná toaleta.

V bytě jsou dřevěné podlahy, nová okna, vstup do bytu je opatřen bezpečnostními dveřmi. Vytápění je možné pomocí plynového kotle, je zde i vysokorychlostní internet (v ceně).

Občanská vybavenost na Letné je na vysoké úrovni. V okolí jsou supermarkety, obchůdky, pošta, banky, restaurace, školky. V docházkové vzdálenosti jsou Letenské sady, Stromovka, Výstaviště. 5 minut pěšky od domu jsou zastávky tramvají Letenské náměstí nebo Sparta. Tramvají je možné být během 5 minut na stanici metra Hradčanská "A", anebo Vltavská "C", případně dojet na Pražský hrad anebo do centra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554534
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.