Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Jeseniova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt o celkové výměře 80 m2 a dispozici 3+1 s jídelním koutem, komorou a prostornou lodžií. Byt se nachází v centru Žižkova a zároveň klidné rezidenční lokalitě, v těsné blízkosti parku Parukářka. Je situován v sedmém patře nově zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Dům prošel velmi zdařilou revitalizací včetně zateplení fasády, výměny střechy, oken, nového vchodu, výměny stoupaček a výtahu a oprav společných prostor v domě (schránky, kočárkárna, chodby).

Orientace bytu je východ (kuchyň, obývací pokoj, lodžie) a západ (2x neprůchozí pokoj). Z oken je překrásný výhled na Prahu a byt je velmi světlý a vzdušný. Na každém patře jsou pouze 2 byty, což zajišťuje bydlení v tichu a soukromí.

V bytě jsou nové bezpečnostní vchodové dveře, nové jednotné vnitřní dveře a ve všech místnostech je jednotná plovoucí podlaha. Ve všech oknech jsou umístěny žaluzie. Největší místností je obývací pokoj, který je přístupný z chodby i z kuchyně a vedou z něj dveře na prostornou zastřešenou lodžii. Koupelna a wc jsou oddělené, koupelna je vybavena vanou. Oba další pokoje jsou neprůchozí.

Součástí vybavení bytu jsou pračka, koupelnový nábytek, kuchyňská linka, lednice, myčka, kombinovaný sporák s troubou, mikrovlnná trouba, jídelní stůl + 4 židle, konferenční stolek, knihovna, velká vestavná šatní skříň, 2 komody a botník.

V okolí domu je spousta zeleně, rozlehlé parky Parukářka a Vítkov, několik nových dětských hřišť, školy, školka je přímo před domem. Ve vedlejším vchodu je krásné dětské centrum nabízející množství volnočasových aktivit pro děti i dospělé. Nejbližší supermarket je cca 2 minuty chůze, výborné dopravní spojení do centra zajišťuje autobus (Rokycanova, Lukášova), tramvaj (Lipanská, Olšanské náměstí, Biskupcova) i metro (stanice Flora a Křižíkova v docházkové vzdálenosti, Florenc 5 min jízdy autobusem). V okolí je také velké množství obchodů a restaurací a barů.

Vytápění zajišťuje dálkové ústřední topení, v domě je dostupné O2 i Vodafone.

Sunny quiet apartment 3+1, 80 m2 with balcony, on the top 7th floor of a house with elevator in Jeseniova street in Žižkov.

Apartment layout: entrance hall with security door, living room 20 m² with balcony access, kitchen with appliances (gas cooker, electric oven, dishwasher, fridge with freezer, microwave) and dinette (table + 4 chairs), 2 bedrooms with beautiful city view (wardrobe, 2 chests of drawers), bathroom (bathtube, sink, washing machine), toilet and chamber / cloakroom.

Floating floor in all over the appartment, TV, home cinema, internet and cable connection. The apartment has meters for electricity, heating and water. West-east orientation.

The house was recently partly renovated. Located in a quiet residential area next to Parukářka park, close to bus, tram or metro connection, shops, schools, cafes and restaurants.

The apartment is destined for long-term rental and is available to move in immediately. Ideal for a family of 3-4 or 3 students.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557712
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží7
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstroměčská
🚶 202 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 267 m (3 min)
ObchodŽižkovská štrúdlárna
🚶 81 m (1 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 614 m (7 min)
Restaurace
🚶 249 m (3 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 238 m (3 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 165 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Jeseniova
🚶 294 m (4 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 341 m (4 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 133 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.