Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyMedunova, Praha - Stodůlky

Medunova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný,slunný, úplně nový byt o velikosti 2+kk ve vyhledávané lokalitě Praha 5 - Stodůlky (Britská čtvrť). Byt o celkové rozloze 56 m2 s balkonem se nachází v 1. patře komplexu novostavby. Dům je hlídaný ostrahou, dveře od bytu bezpečnostní. Okolí nabízí výbornou občanskou vybavenost (dětská hřiště, nákupní centrum, restaurace, pošta, lékařské služby, školky ap.) a rychlé spojení do centra i na pražské letiště. V těsné blízkosti stojí administrativní budovy společností Vodafone, Siemens a Komerční banka, v pěším dosahu je pak nákupní centrum Zličín (Ikea, Tesco atd). Byt se nachází 2 minuty chůze od stanice metra B – Stodůlky.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelním prostorem a vstupem do lodžie, 1 samostatná ložnice, koupelna (vana, toaleta), úložná komora a vstupní chodba. Nadstandardní vybavení a provedení, vinylové podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, plastová okna, vnitřní žaluzie, ústřední vytápění, designové interiérové osvětlení, sanita a koupelnové doplňky Laufen Pro a Hansgrohe, lednice s mrazákem, trouba, myčka, mikrovlnná trouba.

K bytu je možné pronajmout garážové stání s kamerovým systémem za příplatek 1500 Kč/měsíc. Byt je orientován na východ. Záloha na společné služby, vytápění, spotřebu vody činí cca 2.600 Kč měsíčně. Elektřina bude převedena na nájemce. Byt je nekuřácký, preferujeme nájemce bez zvířecích mazlíčků. K dispozici ihned. Tel. 737105021

I offer for a long-term lease a modern 1-bedroom flat with an enclosed balcony on the first floor of a new building with underground parking. Situated in the new residential complex Britská čtvrť with 24/7 manned security and great amenities incl. children's playgrounds, a shopping center, restaurants, a post office and medical facilities. Located just a two min. walk from Stodůlky metro with quick access to the city center, within walking distance of a vast business park incl. Vodafone, Siemens and Komerční banka buildings, and just minutes from a shopping center Zličín (Ikea, Tesco and more). Excellent availability to Prague airport and traffic circuit.

The East facing interior features a living room with a dining area, a fully fitted open plan kitchen with a balcony access, one separate bedroom, a bathroom (bathtub, toilet), a storage room, and an entrance hall. High standard equipment and finishes, vinyl floors, tiles, security entry door, plastic windows, internal blinds, central heating, designed interior lighting, Laufen Pro a Hansgrohe equipment in the bathroom, fridge and freezer, oven, dishwasher, microwave oven.

One on-site garage parking space is available at CZK 1500/month. Deposit for service charges, heating, water is app. CZK 2,600 per month. Electricity will be transferred to the tenant's name. No-smoking apartment, no pets allowed. Available immediately. Cell-phone 737105021

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565594
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.