Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 126 m² bez realitkyProsečská, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou, Liberecký kraj

Prosečská, Jablonec nad Nisou - Proseč nad Nisou, Liberecký kraj
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 695 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Chcete bydlet v novém ale ve stylovém poloroubeném rodinném domě?

Prodám rodinný dům ve stylu roubenky užitné plochy 126m2. Objekt je vhodný jak pro trvalé bydlení nebo pro rekreační účely. Dům prošel kompletní pečlivou rekonstrukcí - podlahových ploch (v domě je podlahové vytápění doplněné přímotopy), nových oken, koupelny + WC, rohové kuchyně se spotřebiči, veškeré vnitřní instalace (elektro, voda, kanalizace), vnitřní omítky a zateplení celého domu - vše nové.

Dispozice: přízemí domu je řešeno velkou obytnou místností s kuchyní a vstupem na terasu přes francouzské dveře. Dále koupelna s WC, předsíně, prostorné šatny či skladu a chodby. Dřevěné schodiště do patra. V patře je prostorná místnost – ložnice a dětský pokoj se střešním oknem. V chodbě v patře je prostor pro vytvoření šatny.

Dostatečnou zásobu vody zajišťují 3 prameny, které jsou na pozemku a tyto jsou svedeny do podzemní nádrže. Objekt je součástí st. parcely o výměře 129 m2 a náleží k němu přilehlé pozemky o výměře 1787. Předzahrádka a terasa umožňují prostor na grilování, posezení, pěstování bylinek, či zeleniny. Dobrá občanská vybavenost a dostupnost do Liberce - Jablonce. Další informace sdělím osobně při prohlídce. Jsem přímý majitel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569649
DispoziceOstatní
Dostupné od31. 8. 2019
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha126
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 787
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.